SZCZAWNO ZDRÓJ 12 10 2015 Z ŁODZI
- Mareczeq11
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2015 11:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: SZCZAWNO ZDRÓJ 12 10 2015 Z ŁODZI
Pozdrawiam
- Mareczeq11
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2015 11:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
A kiedy się wybierasz ??mariolaa pisze:Mareczeq11 dziękuję za informacje o basenie, ja jeszcze czekam na wyjazd. Pozdrawiam!
Wiesz tam cały czas remont trwa ponoć od kilku dobrych lat wiec może jak bedziesz to wiecej pokoi bedzie wyremontowanych.
Ja zauwazyłem taka wlasciwość że wyremontowane pokoje trafiają raczej w ręce kobiet co mi osobisci nie przeszkadzalo bo kobieta to płeć piekna wiec nich sobie ten prawie miesiac mieszka w lepszych warunkach a przede wszystkim ze zdecydowanie lepszymi łazienkami gdzie kobiety spedzaja wiele więcej czasu niż faceci. Oczywiscie to moje subiektywne odczucie bo do końca nie wiem czym sie personel kieruje podczas zakwaterowania.
Pokoje które na pewno nie są po remoncie to : 301 , 302, 304 pewnie 303 równiez ( nie byłem ) Tyle co mogę odnośnie pokoi podpowiedziec.
Pozdrawiam
Wybieram się lada moment już w I połowie listopada, także pewno większych zmian nie zastanę, troszkę nieciekawa pora roku, ale wierzę że będzie ok. Dziękuję za wszelkie informacje i podpowiedzi. PozdrawiamMareczeq11napisał(a):
A kiedy się wybierasz ??