Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam otrzymalam numer w kolejce na skierowaniu do sanatorium szpitalnego ,niestety nr moj rosnie ,z 335 do 378 codziennie idzie w gore ,a przypuszczalny okres oczekiwania wynosi 8 mc ,czy ktos sie orientuje co sie dzieje
Ostatnio zmieniony 19 cze 2016 00:38 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uścislono tytuł
Ewasz nie jesteś odosobniona bo ja też codziennie oddalam się od stacji końcowej Przez krótki moment miałam 339,a na dzień dzisiejszy 386.A ja miałam wyobrażenie,że jeszcze w tym roku pooddycham czystym powietrzem