Czy może ktoś napisać jak jest w Złockie - Muszyna ?
Czy może ktoś napisać jak jest w Złockie - Muszyna ?
Re: Czy może ktoś napisać jak jest w Złockie - Muszyna ?
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Dziękuję interesuje mnie Wiarus
-
Malgorzata19
- Kuracjusz

- Na forum od: 16 lut 2013 19:14
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Dziękuję interesuje mnie Wiarus
Witaj Ewa,nie wiem czy już tam już jesteś, ja właśnie wróciłam w ubiegły czwartek, w dniu gdy zima wróciła na południe Polski. Obiekt jest po liftingu, byłam na 3 piętrze ,pokój wybrałam 2 osobowy z balkonów ładny widok na lasy i góry, obok szkoła podstawowa . Przystanek autobusowy "Złockie Szkoła" przy furtce, tak więc gdy wraca się z wycieczek do Muszyny -Centrum lub Krynicy,( bilet za 2,50 zł )daleko do "domu" nie masz.Okolice ładne ale pewnie lepiej jest być tam latem lub jesienią, ja byłam do 14 marca, i było nawet ładnie chociaż trzeba było mieć dobre buty bo moje przemakały. Współpracują z Biurem Podróży i jest dość szeroki wachlarz wycieczek również na Węgry i Słowację.Jak jedziesz na wycieczkę dają Ci prowiant na drogę za obiad lub kolację.Zabiegi sa na miejscu a jak chcesz można iść na basen do GeoVity.Ja wróciłam zadowolona chociaż nastawiałam się na wyjazd nad morze i raczej w lecie.Może tyle ode mnie jak coś to pytaj. Pozdrawiam -ewcia71 pisze:Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedzi . Złockie sanatorium Wiarus mnie interesuję ? Jestem ciekawa jak tam jestmoże ktoś podpowie . Dziękuje
Jadę 6.04 więc już nie długo , dziwne że zaczyna się w sobotę , będzie czas na przystosowanie
Super że będą wycieczki z tego się cieszę . Tak jak ty myślałam że pojadę jak będzie troszkę cieplej - a tu śnieg
Zastanawiam się czy są czajniki w pokoju i możliwość kożystania z internetu , wygodne łużko ?
Super że jest basen tylko czy płatny czy w ramach zabiegów ?
Dziękuje za wiadomość i czekam na więcej
pozdrawiam Ewa