Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Alu bardzo Ci dziękuje za wspaniałe podpowiedzi Przejrzalam Twoje oferty i faktycznie mozna coś wybrać.W Szczawnicy w Hutniku byłam.Byłam bardzo zadowolona.ale wiesz że ciągnie mnie morze.Sprawdzałam jeszcze w górach w samym Zakopanem też mają fajne oferty w halnym.Jestem w rozsypce bo nie wiem co wybrać,ale jeszcze trochę czasu do wiosny coś wymyśle,oby zdrówko dopisało.Pozdrawiam Cię Alu serdecznie i do zobaczenia
Asiu!
Po pobycie w maju tego roku (pełnopłatnym ale z II grupą niepełnosprawności) z całą odpowiedzialnością polecam AMBER SPA w Kołobrzegu. Ośrodek prowadzi głównie turnusy rehabilitacyjne PFRON.
Pełen komfort. Bardzo dobre warunki lokalowe. Przepyszne jedzenie w formie bufetu szwedzkiego przygotowywane na miejscu przez profesjonalnych kucharzy. Bardzo dużo zajęć integracyjnych (grill, karaoke, wieczorki, wycieczki rowerowe itp.)
Pozdrawiam!
Kola
kola pisze:Asiu!
Po pobycie w maju tego roku (pełnopłatnym ale z II grupą niepełnosprawności) z całą odpowiedzialnością polecam AMBER SPA w Kołobrzegu. Ośrodek prowadzi głównie turnusy rehabilitacyjne PFRON.
Pełen komfort. Bardzo dobre warunki lokalowe. Przepyszne jedzenie w formie bufetu szwedzkiego przygotowywane na miejscu przez profesjonalnych kucharzy. Bardzo dużo zajęć integracyjnych (grill, karaoke, wieczorki, wycieczki rowerowe itp.)
Pozdrawiam!
Kola
Właśnie Amber chodzi mi po głowie.Myślę o pakiecie sylwestrowym-całkiem znośna cena jak na ten okres, 850 zeta z 6 dni.
Amber się sprzedaje jak ciepłe bułeczki.Pierwszy tydzień 2016 r już brak miejsc.Wolne terminy od 14 stycznia- cena 990 zł.Pakiet sylwestrowy dostępny 1 pok. 3- osobowy.
Bardzo proszę o informację gdzie jest najlepiej jechać na rehabilitację z dysfunkcją narządu ruchu,,,,mam propozycję do Wisły,,Jubilat,, czy ktoś tam był?