Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po nowym roku zamierzam starac sie o turnus rehabilitacyjny , najbardziej odpowiadały by mi klimaty nadmorskie , mam pytanie czy ktoś by mógłby mi polecić dobry ośrodek najlepiej z basenem , dobrą rehabilitacją a nie SPA bo to mam na miejscu .
Cześć Gumisia.Podaj czy wolisz większą czy mniejszą miejscowość.Staż sanatoryjny mam malutki ale na turnusach , jak to mówią zęby zjadłam.Chętnie pomogę
Miejscowość jest mi obojętna , chodzi o dobrą rehabilitacje i czy warto korzystać z pośredników czy na własną ręke szukać . WieśniaczkaEla czytając Twoje posty myśle że mi coś fajnego polecisz bo masz dobrą wiedze w tym temacie .
Czy moge na priv napisać do Ciebie ale w innej sprawie .