Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po przeczytaniu -Księżniczki z Lodu Camili Lacberg która wpadła mi przez przypadek zachłysnęłam sie skandynawskim kryminałem.Własnie skończyłam trzecią część Millenium.Ponoć ukazała się na rynku wydawniczym czwarta część.Wyczytałam wiadomość że spadkobiercy spuścizny Stiega Larssona dali przyzwolenie Dawidowi Lagercrautzowi na napisanie czwartej częsci.Ksiażkąnosi tytuł W pajęczej sieci.Mam nadzieje że artykuł był prawdziwy.Może ktoś coś słyszał, kiedy pojawi się w naszych księgarniach. Wracając do tematu dotyczącego czasu na czytanie to wole książke od oglądania gadających głów i tysięcznego odcinka seriali.
Sztani przeczytałam te Magnolie, książki są naprawdę dobre, czyta się bardzo dobrze i w ogóle odniosłam wrażenie o prawdziwości zdarzeń , jest taka .... właśnie realna , pisana lekką ręką .
Skończyłam książkę "Oczyszczenie"Andrew Miller, tak , to przy okazji było oczyszczenie moich komórek od zdecydowanie innych treści ostatnio czytanych.
Książka taka trochę mroczna, lepiąca się brudem i błotem Paryża wieku XVII, fikcja ale niektóre zdarzenia jak najbardziej prawdziwe .
Pozycja do polecenia
Też przeczytana i jak najbardziej godna polecenia porównywana trochę do "Pachnidła"Suskinda.Ale chyba już to pisałam
Ja też trochę odświeżałam komórki przeczytałam"Głosy Pamano"Jaume Cabre.Warto,chociaż i tak uważam,że najlepsza Cabre to"Wyznaję".