Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
[email]_76 - Cieszę się, że jedzie ktoś z Siedlec. Niestety ja nie jadę swoim wozem, już zaklepałam bilet na autobus z Wa-wy. Jeśli chcesz, zapraszam na kontakt mailowy - bogmar.[email].pl
Obywatel - Ja pracować chcę i to bardzo, tylko zdrowie już wysiadkę robi, dlatego ten wyjazd do sanatorium. U nas na rehabilitację czeka się miesiącami i po kawałku człowieka rehabilitują, a tu jedno wysiada po drugim. Taki sanatoryjny pobyt pomoże stanąć na nogi, mam nadzieję
Jak czytam różne opinie, to zaczynam się niepokoić. Ludzie już się pakują, a ja nawet o tym nie myślę. Nie mam kiedy, wciąż jestem zarobiona, w pracy szał. I I co tu zabrać ze sobą? Mam dylemat co do butów, będzie śnieg czy nie będzie? I jeszcze jedno. Zadzwoniłam do Amer-Polu i zapytałam o jedynkę. Pani odpowiedziała, że tym z ZUSu nie przydzielają. Prawda to? I ile wynosi dopłata do jedynki?