Polańczyk Amer-Pol turnus od 19.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Polańczyk Amer-Pol turnus od 19.11.2015

Post autor: maria123 »

odnośnie butów to i ja mam problem. Zastanawiam się jakie spakować/kozaczki, adidasy, klapki, na balety/.W końcu ile i które wziążć :?:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

maria123 pisze:odnośnie butów to i ja mam problem. Zastanawiam się jakie spakować/kozaczki, adidasy, klapki, na balety/.W końcu ile i które wziążć :?:
Maria :D kup dobre buty trekkingowe(zamiast kozaków),będziesz chodziła na wycieczki i w Polańczyku też pod górkę,
adidasy na gimnastykę,klapki na mokre zabiegi,wygodne buciki na parkietoterapię :lol: :lol:

W Polańczyku byłam dwa razy,miasteczko jak inne sanatoryjne małe,dużo zieleni, po sezonie ciche i bardzo dobrze :D ,jedziemy tam odpocząć,wyciszyć się i skutecznie wykurować na zabiegach :) .Jak komuś to nie pasuje :twisted: to niech jedzie do wielkich kurortów :!: :roll:

Dziewczyny :D odpoczywajcie na maksa,bawcie się, korzystajcie z zabiegów i wracajcie z miłymi wspomnieniami :kwiat: pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Bogna8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2015 09:56

Post autor: Bogna8 »

Danusia 57 dziękuję za pozdrowienia i życzenia. :kwiat: :) Myślę, że z marią 123 wykorzystamy na maksa pobyt w Polańczyku. Martwię się , jak się zapakować, moja walizka jakaś mała ;) Tyle butów!! Mario jak ja to ogarnę, jestem minimalistką :lol: A czy w Polańczyku jest basen, będą zajęcia na basenie?
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mam dla Ciebie dobrą radę :kwiat: ,wszystkie ubrania mają być zrolowane,zajmują mało miejsca i nie są pogniecione :D :D .Najcięższe buty masz na nogach,w adidasy włóż skarpetki itp małe rzeczy i włóż je po bokach walizki,a reszta obuwia między ubraniami.Mam nadzieje że byłam pomocna :D pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

W Bieszczady to ja zawsze i o każdej porze roku.W Polańczyku w tym roku tańczyłam w Zakapiorku w...... trekingach.
A jeżeli mogę podpowiedzieć .....to walizkę można wysłać kurierem :) Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

maria123 pisze:odnośnie butów to i ja mam problem. Zastanawiam się jakie spakować/kozaczki, adidasy, klapki, na balety/.W końcu ile i które wziążć :?:
Weź wszystkie wysyłając kurierem i po kłopocie
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Princi :D masz rację,w Iwo często widziałam samochody kurierskie podjeżdżające pod sanatoria,to jest dobry pomysł :kwiat:
Awatar użytkownika
Bogna8
Kuracjusz
Kuracjusz

Princi, Janie, Danusia dziękuję za nieocenione rady. Danusiu, widzę, że jesteś super zorganizowana (praktyka w pakowaniu? :) ) Pozdrawiam Was :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Bogna :kwiat: cała przyjemność po mojej stronie :) w końcu po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać :)
Osobiście przy wysyłaniu bagażu korzystałam ze strony przesylarka.pl . Pozdrawiam i życzę udanej kuracji :kwiat:
Awatar użytkownika
Bogna8
Kuracjusz
Kuracjusz

Princi dziękuję :kwiat:
ODPOWIEDZ