Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Rusio:-)) do sanatrium mąż mnie wiezie samochodem ale niestety nie będę miała go ze sobą. Żałuję bo to zawsze jakieś ograniczenie. Rozumiem, że i Ty będziesz tam bez autka? Pozdrawiam cieplutko:-))
Będę bez autka bo doczytałem na stronie, że parking kosztuje 12zł za dobę co daje 288zł za turnus więc uważam to za lekką przesadę. Jest to jakieś ograniczenie, ale jak słyszałem od znajomego który tam był, że co chwile jeździ coś miejskiego do Kołobrzegu:) czyli po zaopatrzenie będziemy jeździć autobusem, albo z kimś się dogadamy he he. W barach sanatoryjnych jest chyba za drogo żeby się zaopatrzać w % pozdrowionka
Z tym parkingiem to faktycznie przesadzili. Ja już sprawdziłam:-)) do Kołobrzegu co 20-30 min. jeżdżą busy więc problemu nie będzie:-)) a pod samym sanatorium jest też ponoć przystanek PKS. Damy radę:-))
No to co ? ? ? Rusio.... Czas na pakowanko:-)) Nie zapomnij zabrac płetwy do pływania..hihihi:-))) Morze i jezioro na wyciągnięcie ręki:-)) Pozdrawionka:-))))
ja tu się zastanawiam jakie kieliszki wziąć i czy mi kasy na picie wystarczy:P bo ciepło jest a pić się chce a jeśli chodzi o pakowanie to chyba w ostatni dzień się spakuje tak na wszelki wypadek żeby niczego nie zapomnieć Pozdrowionka