Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
""Na szczęście mój mąż nie żałował, ale gdyby przyjechał wieczorem a nie przedpołudniem to mógłby tego bardzo żałować.""
Haniu zabrzmiało to bardzo groźnie
Selene pisze:""Na szczęście mój mąż nie żałował, ale gdyby przyjechał wieczorem a nie przedpołudniem to mógłby tego bardzo żałować.""
Haniu zabrzmiało to bardzo groźnie
Jednoznacznie? Może dla kogoś "z zewnątrz" tak, ale gdyby mój mąż to przeczytał nie pomyślał by o niczym innym jak o... on wie i ja wiem, ale to nic "strasznego". Na pewno nie ma to nic wspólnego ze zdradą małżeńską w moim i męża rozumowaniu
Może okularki do rozpoznania literek ? A co do psa na zdjęciu .......... to nigdy nie nazywam Burek , nawet tych ze schroniska - często jest taki jeden zwierzaczek więcej wart niż wiele ludzi razem wziętych ............