Muszelka Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ognik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2010 09:01

Muszelka Kołobrzeg

Post autor: ognik »

Witam
Ostrzegam przed zbyt pochopną wiarą w informacje zawarte na stronie internetowej Sanatorium Muszelka w Kołobrzegu. Telefon podany do Recepcji
jest nieaktualny. Jakikolwiek kontakt tylko przez Marketing. Spróbujcie skontaktować się w czasie weekendu. Całodobowa opieka medyczna tylko w
teorii. Miałem problem z błędnikiem i panie pielęgniarki szukały mnie przez 40 minut pomimo wciśniętego przycisku alarmowego. Wykupienie lekarstw
przepisanych przez lekarza to problem nie do ugryzienia ( odsyłano mnie do sąsiadów , a pani pielęgniarka stwierdziła że nie może wyjść z pracy).Całość
opieki medycznej pań pielęgniarek sprowadziła się do pomiaru temperatury i ciśnienia. Wezwany lekarz błyskawicznie ocenił sytuację i wylądowałem
w szpitalu. Powrót bardzo radosny - nikt się nie zainteresował ani czy mam co jeść ( nie mogłem utrzymać równowagi) i czy żyję. Omijajcie ten obiekt
dużym łukiem.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Muszelka Kołobrzeg

Post autor: malgorzatas »

ognik :kwiat: To bardzo przykre co piszesz...zawsze ten obiekt był chwalony...spotkały cię przykre rzeczy...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Muszelka Kołobrzeg

Post autor: jacky6 »

wyjątkowa kumulacja nieszczęśliwych zdarzeń...
przypadek czy celowe działanie ...
czy internetowa książka zażaleń znajdzie odpowiedź ...
odpowiedź autoryzowaną podpisem autoryzowanej osoby z Muszelki ...

:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Witam miło ...
odpowiadam Ognikowi: byłam w Muszelce w tym roku w styczniu
baza zabiegowa dobra plus basen solankowy na miejscu
pokój czysty i sprzatany codziennie
stołowka na miejscu ale wyżywienie mało urozmaicone ale wystarczająco dużo
lokalizacja sanatorium bardzo dogodna, blisko nad morze
personel zabiegowy -młoda kadra- niezwykle miły i profesjonalny,dobra organizacja
jedyny mankament to remont ośrodka więc nie można było otwierać okien balkonowych ale tylko balkonowych i hałas związany z remontem, ale dla mnie nie był to jakiś duży problem

Jestem zadowolona,
Pozdrawiam Wszystkich :kwiat:
ognik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2010 09:01

Post autor: ognik »

Masz rację. Też miałem dobre zdanie i dlatego wybrałem Muszelkę .Starałem się obiektywnie ocenić to co mi zaoferowano. Pokój który dostałem może i fajny (parter) tyle że zapach był nie do wytrzymania. Podobno wszyscy o tym wiedzieli- ja nie. Po interwencji pokój zmieniono bez komentarza(Jedzenie smaczne ale nie daj się wpuścić w II zmianę szczególnie przy bufecie szwedzkim).Basen też fajny tyle że w remoncie. Najbliższy w Perle Bałtyku Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia niż ja miałem
forumowicz

Post autor: forumowicz »

+alicja+ pisze:...mankament to remont ośrodka więc nie można było otwierać okien balkonowych ale tylko balkonowych i hałas związany z remontem...
To jest problem prawie każdego obiektu sanatoryjnego. Remontują, stukają, hałasują, wszędzie pył... ;(
ODPOWIEDZ