Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam jestem obecnie w sanatorium.Mam dostac zwrot kosztow podroży ale mam taki klopot.Mieszkam pod siedlcami ale do sanatorium skierowal mnie zus w warszawie.Adres do korespondencji dla zus podany mam tez w warszawie.Stad moj klopot czy mam wpisac siedlce bo tam mieszkam czy warszawe bo z tamtad skierowal mnie zus.I jeszcze jedno kolega ma z domu 240 km ale pociag ma 411km.Jezeli wpisze 411 czy nie bedzie mial klopotow.Pozdrawiam