Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
forumowicz

Sanatorium z ZUS

Post autor: forumowicz »

Witam drodzy forumowicze , mam schorzenie reumatologiczne i dyskopatię kręgosłupa, lekarz reumatolog poradził mi abym skorzystała z wyjazdu do sanatorium w ramach zwolnienia lekarskiego z ZUS .Zwlekam z pójściem do ZUS-u bo chciałabym uzyskać informacje od państwa dokąd wysyła wielkopolski i jak się zachować u orzecznika , zaznaczam że jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z ZUS-em, poza tym że płacę składki od kilkudziesięciu lat. :D :D :D Z poważaniem Marylka
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: Bozena321 »

Witaj :-) jest już temat w sprawy formalne-sanatorium z zus, więc poczytaj sobie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Temat szeroko rozbudowany w dziale jak pisze moja poprzedniczka Bożena . Myślę ,że zadowoli także i Ciebie jest tam dużo wiadomości na ten temat wystarczy znaleść w dziale "" Sprawy formalne"" na głównej stronie . Milej lektury . Pozdrawiam
Jest na pierwszej stronie "" Sanatoria z ZUS"" (sprawy formalne) i ponad 950 postów kuracjuszy na ten temat :) nic dodać nic ująć :) ;)nie trzeba nawet daleko szukać ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bożenko i sztani bardzo dziękuję za podpowiedź, dotarłam na strony formalne i trochę poczytaałam :D :D :D , ale tego jest tak dużo :lol: :lol: :lol: chciałam pójść na skróty. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Marylka :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Kto drogi skraca itd...... :lol: :lol: Pozdrawiam