Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam drodzy forumowicze , mam schorzenie reumatologiczne i dyskopatię kręgosłupa, lekarz reumatolog poradził mi abym skorzystała z wyjazdu do sanatorium w ramach zwolnienia lekarskiego z ZUS .Zwlekam z pójściem do ZUS-u bo chciałabym uzyskać informacje od państwa dokąd wysyła wielkopolski i jak się zachować u orzecznika , zaznaczam że jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z ZUS-em, poza tym że płacę składki od kilkudziesięciu lat. Z poważaniem Marylka
Temat szeroko rozbudowany w dziale jak pisze moja poprzedniczka Bożena . Myślę ,że zadowoli także i Ciebie jest tam dużo wiadomości na ten temat wystarczy znaleść w dziale "" Sprawy formalne"" na głównej stronie . Milej lektury . Pozdrawiam
Jest na pierwszej stronie "" Sanatoria z ZUS"" (sprawy formalne) i ponad 950 postów kuracjuszy na ten temat nic dodać nic ująć nie trzeba nawet daleko szukać
Bożenko i sztani bardzo dziękuję za podpowiedź, dotarłam na strony formalne i trochę poczytaałam , ale tego jest tak dużo chciałam pójść na skróty. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Marylka