Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też zaczynam się niepokoić Weryfikacja skierowania była 1 października dzisiaj 17 listopad a status dalej "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI" 18 miesięcy minęło w sierpniu Faktyczna weryfikacja po 20 miesiącach teraz 1.5 miesiąca w zawieszeniu troszkę to denerwujące
Dzwoniłam zapytać się co z tą weryfikacją bo minął już miesiąc a gwiazda z funduszu to prawie jak pan Jureczek ..."Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! "....Ja odesłałam 13.10. to chyba już w tym roku nie zobaczę swoich numerków
Witaj smużko zobaczysz napewno swój numerek.Dzisiaj chyba nasz oddział ruszył z przydziałami na 2016 rok,spadło 460 numerków.Pozdrawiam z numerkiem 52500
Numerek na dziś to.......4 101
Pisze Tutaj w imieniu Mamy !!!
Jutro wychodzi z kolejnego pobytu na katowickiej kardiologii na Ochojcu i wraz z wypisem DOSTANIE skierowanie po szpitalne z dopiskiem ..CITO !!!
Informowała o swym statusie piszącego wniosek adiunkta i ten stwierdził ,że na dzień dzisiejszy JEST WSKAZANIE..pobyt ,rehabilitacja ,a że kolejki....
smuga ,ja liczyłam na weryfikację w grudniu,bo właśnie w tym miesiącu minie mi 18 miesięcy od zarejestrowania wniosku.Z Twojego wpisu dowiedziałam się,że z tym też poślizg.No cóż,nic nam nie pozostało jak tylko cierpliwie czekać dalej.
Liczyłam że szybciej zweryfikują i że będę mogła się starać o wyjazd ze zwrotów w grudniu lub w styczniu W tym terminie beż problemów mogę wziąć urlop w pracy Potem dopiero w czasie wakacji mogłabym jechać:(
kryzny pisze:Też zaczynam się niepokoić Weryfikacja skierowania była 1 października dzisiaj 17 listopad a status dalej "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI" 18 miesięcy minęło w sierpniu Faktyczna weryfikacja po 20 miesiącach teraz 1.5 miesiąca w zawieszeniu troszkę to denerwujące
Proszę się nie martwić moja mama dostała "papiery"do weryfikacji we wrześniu a dopiero wczoraj po ponad 2,5 -mc wyświetlił się na nowo jej numerek.Widać wszystko musi nabrac "mocy"urzędowej(troszkę poleżeć)