Ciekawe. Te wszystkie zabiegi są bezpłatne? Jesteś z ZUS na 21 dniowym leczeniu sanatoryjnym?Felice pisze:Ja teraz mam 100,dr stwierdził,że mu głowy nie urwą za te kilka więcej.
ilość zabiegów
-
forumowicz
Re: ilość zabiegów
-
forumowicz
No to wszystko jest jasneFelice pisze:Jestem z NFZ na rehabilitacji szpitalnej 28 dniowej.Wszystkie zabiegi są bezpłatne.
-
senta28
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 maja 2014 16:36
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
-
forumowicz
Pozdrawiam
-
senta28
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 maja 2014 16:36
- Oddział NFZ: Podlaski
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Jestem po kuracji pamitętam jak pani doktor która przydzielała zabiegi zwracała uwagę na ilośc
wcześniej pisałam rehabilitacja 28 dni szpitalna ilość zabiegów 96 ani jednego więcej za tyle im NFZ wraca .
Ciekawe wpisy piszcie dalej pozdrawiam
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Jednakże My kuracjusze niejednokrotnie nie wykorzystujemy swojej puli ,i aby ośrodek nie był stratny przesuwa z kuracjusz X na innego Y zabiegi ,aby ..Personel wyrobił NORMĘ .
Podczas każdego pobytu widzimy jakie tłumy są w pierwszym tygodniu pobytu i jakie przeciągi w ostatnim.
Podczas ostatniego Mego pobytu ..padł system komputerowy i nie zapomnę sobie gdy wróciłem z ostatniego zabiegu o 22,15 po Pokojem Stała czekała Pani..MGR Pielęgniarstwa z reprymendą BO NIE BYŁ PAN NA ZABIEGU okazałem kartę gdzie BYŁA PIECZĄTKA ,ale system nie przyjął .
Rano udałem się do Pani i okazało się ,że Perła rozlicza się ze szczecińskim funduszem w systemie tygodniowym i stąd taka nogonka na zaliczanie zabiegów.
W ostatnim tygodniu po obiedzie tak Panie jak i Panowie wykonujący zabiegi... poszukiwali kuracjuszy aby zeskanować karty..a co cwańsi mieli zabiegi nawet x2 czy i x3 dłuzsze