Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Idą zmiany. Czy na lepsze?..... chyba fundusz zaczyna dbać o nasze zdrowie psychiczne przeglądarka nadal nie działa zero stresu w związku z numerkiem w kolejce ...a może i tu będą jakieś "przesunięcia" Jak żyć , jak żyć
Witam idą zmiany i literki w przeglądarkę skierowań każdą wpisywać oj lepsze
dobrze że przerwa techniczna się skończyła kolejka ruszyla dalej pozdrawiam
Dzisiaj byłam u lekarzaPOZ aby odebrać wypisany wniosek i badania.Pan Doktor powiedział że nie muszę biegać do NFZ -tu , bo On poczta elektroniczną wysyła wniosek a pacjent czeka na odpowiedz.Poprosiłam o wniosek do ręki bo chcemy z moją przyjaciółka wysłać razem w jednej kopercie z prozbą o wspólny wyjazd.Jak zwykle miałam pecha i drukarka zastrajkowała .Muszę jeszcze raz odwiedzić sympatycznego P Doktora.