co warto zabrac?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basiaa
Na forum od: 22 maja 2011 14:14

co warto zabrac?

Post autor: basiaa »

wyjezdzam do osrodka trojan w ladku zdroju.....od 1 czerwca...nie mam zielonego pojecia jak to bedzie wygladalo...co warto zabrac ze soba? kocham kawe....jest jakis dostepny czajnik itp ?
prosze o kilka wskazowek.....
basiaa

Re: co warto zabrac?

hihi wynika ze pisze sama ze soba.....nie badzce tacy....napiszcie cos do mnie :)
Rusio2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2011 09:54

Post autor: Rusio2 »

Witaj nie wiem jak jest w Lądku Zdroju, ale z tego co wszędzie czytam i sam przeżyłem mogę Ci troszkę napisać. Przed wszystkim jeśli lubisz kawę no to na pewno zabierz ją ze sobą kawy w sanatoriach nie rozdają :D , jeśli chodzi o czajnik to w większości sanatorium można go wypożyczyć z recepcji za jakąś skromną opłatą. Co innego warto zabrać no wiadomo ręczniki
(choć gdzie nie gdzie dają), coś bez czego żyć nie możesz czyli albo książki albo kasę na telewizor, jakieś zupki chińskie bo kolacja w sanatorium jest o ok 17.30 i później nic. Jakiś struj kąpielowy jeśli na terenie sanatorium jest basen, oczywiście jeśli jest basen to i w przypadku kobiety suszarka do włosów. Nie wiem co jeszcze Ci napisać bo ja osobiście trafiłem na fajną ekipę i nie miałem czasu na to, żeby rozmyślać co jeszcze ze sobą zabrać. Z resztą jak czegoś zapomnisz to i tak nie będziesz tam sama więc zawsze znajdzie się ktoś kto Ci pożyczy, albo z kimś się dogadasz. A najważniejsza rzecz jaką powinnaś zabrać to dużo luzu, super humor no i troszkę kaski. Pozdrowionka
basiaa

jak to milo, ze ktos sie odezwal....:)
mam taki za....w pracy ze nie wiem jak sie nazywam....i wcale nie mysle o pakowaniu itp....ale wskazowki sa boskie....dzieki....ja raczej panikara nie jestem....mam nadzieje ze mi tam pomoga....i bede mogla chodzic na sale..i normalnie chodzic po schodach...dzieki jeszcze raz:)
ODPOWIEDZ