Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Od 5 listopada jest dostępna na stronie NFZ pilotażowa ankieta badanie poziomu zadowolenia Pacjentów ze świadczeń podstawowej opieki zdrowotnej POZ.
Ankieta jest anonimowa i składa się 22 pytań. Wypełnienie jej zajmuje ok 4 minut. Ankieta jest dostępna do 30 listopada. Ankieta jest adresowana do pacjentów a udział w niej jest dobrowolny.
Mnie zaskoczyło to pytanie "Czy placówka umożliwia rejestrację przez Internet? " - w mojej przychodni to chyba nie wiedzą co to jest internet
Selene poszłam za Twoim przykładem i także wypełniłam tą ankietę.Rodzi się pytanie czy będzie to miało jakiś wpływ na funkcjonowanie przychodni Miejmy nadzieję,że tak
Link poproszę bo zanim sama znajdę to północ minie U mnie w przychodni nawet pocztę z wynikami z laboratorium odbierają I jeszcze nigdy nie widziałam żeby pasjansa układały moje białe damy Ja tam jestem zadowolona z pracy mojej przychodni Nawet zastrzyki robią bezboleśnie
Dzięki Ci Selene, bo inaczej bym się nie dowiedział o tak cennej inicjatywie NFZ.
Błyskawicznie znalazłem ankietę - wystarczy zadać pytanie wujaszkowi Google jak w temacie wiadomości.
I staje się światło...
Wypełniłem - też mając sporo dylematów.
O szczegółach ewentualnie później.
Generalnie.
Samego lekarza oceniam super.
Przychodnię już nie - brak opcji rejestracji per internet.
Działanie poza przychodnią - od specjalistów po sanatoria - totalne dno - zarówno w jakości i czasach oczekiwania.
...
Pytanie zasadnicze - czy i ktokolwiek z tej ankiety wyciągnie wnioski ?
...
Odpowiadam sam sobie - odnoszę wrażenie, że ankieta uczyniona "muzom a sobie", żeby tylko pochwalić się medialnie akcją a jakiejś spółce dać zarobić "kasiora" z naszych składek...
...
Pożywiom - podumajem - poczyniom ...
...
3mta się...
Dzięki Selene ,z moim rwącym się netem trwałoby to dość długo Laurkę mojej przychodni wystawiłam ,prócz rejestracji przez internet wszystko działa jak w zegarku więc może warto pochwalić starania placówki o dobro klientów