Szczawnica 19.03.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 20:37

Szczawnica 19.03.2013

Post autor: Leea »

Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Szczawnica 19.03.2013

osoby wyjeżdżające w tym terminie może znajdźmy się i poznajmy tu :)
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: samael »

Witaj Leea.
Przeczytałem Twój post i postanowiłem troche napisać .Moze nie o osrodku Nauczyciel,bo jego samego nie znam ale tak ogólnie.Ośrodek połozony jest prawie pod szczytem Bereśnik.Z jego okien bedziesz miała wspaniały widok na panorame Szczawnicy.Byłem tam w 2010 i 2011 r. w ośrodku Papiernik.Jesli chodzi o rehabilitacje ponadnormową to chodziliśmy do ośrodka Budowlani lub do kawiarni Malinowa.Jesli dopisze Ci pogoda to bedziesz miała wspaniały urlop.Zycze miłej rehabilitacji i wspaniałej ekipy na turnusie bo to najważniejsze.
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Samael :) . Miejscowość znam byłam tam nie raz i bardzo lubię Szczawnicę . Malinowa ma swój nie powtarzalny klimat ha ha ha . Masz rację towarzystwo bardzo ważne, jestem dobrej myśli :)
jan5390
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 11:39

Post autor: jan5390 »

Leea pisze:Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Byłem w tym sanatorium z NFZ w lipcu 2011 roku tylko,prze 3 dni (musiałem z powodów osobnistych przerwać pobyt i wracać), więc za bardzo się nie rozejrzałem. Sanatorium bardzo wysoko połozone , na górce, dużo stopni do pokonania.Zakwaterowanie było bardzo dobre. Był to okres wakacyjny - więc 80% kuracjuszy to kobiety nauczycielki (mieli jakieś super znizki).Bardzo ładna okolica. Organizowali dużo wycieczek, ale niestety nie zdążyłem się na żadną załapac.
jan5390
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 11:39

Post autor: jan5390 »

Leea pisze:Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Jeszcze jedna informacja - chyba mieli sporo jedynek, bo niektórym wciskali "na siłę" oczywiście była to większa opłata. Miłego pobytu życze.
mhelska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 20:28

Post autor: mhelska »

witam serdecznie
też jadę do Nauczyciela od 11-go napisz z skąd pojedziesz Ja w Szczawnicy jeszcze nie byłam opinie różne ale myślę że wszystko będzie ok na razie to tylko nie wiem czy to będzie zima czy może wiosna Pozdrawiam Mariola
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Mariolu jadę z Warszawy. Szczawnica jest piękna :). Byłam kiedyś w Hutniku i bywałam prywatnie na nartach. Tylko troszkę będzie ciężko pod górkę ale ja się nie zrażam bo w planach mam dużo chodzić :). Właśnie pogoda hm... co to będzie ... w skrytości jeszcze liczę że wybiorę się na stok :). Pozdrawiam Jola
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jan dzięki za info. :) no nie wiem jak z tymi jedynkami ? Dzwoniłam i podobno wszystko zajęte, zobaczę na miejscu jak będzie, bo mam wskazania do osobności by nie przeszkadzać innym :).
mhelska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 20:28

Post autor: mhelska »

witam
oj,oj to ja już się boję -zero kondycji ale pewno damy radę Już się zaczynam cieszę czytając pochlebne informacje o Szczawnicy
Pozdrawiam Mariola
ODPOWIEDZ