Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: forumowicz »

Witaj tadeo438. Gratuluję Ci wyjazdu do Polanicy-Zdrój "Wielka Pieniawa" byłem w ubiegłym roku w czerwcu,mi akurat się podobało zwłaszcza że można było co po oglądać i po zwiedzać według mnie warto popatrzeć nie wiem jak teraz czy jest jeszcze w lecie była kolorowa fontanna na przeciw wejścia do budynku pokazy są wieczorami,w dodatku dancingi w Zdrojowej lub Merlinie-skręcasz w prawo od wyjścia głównego i idziesz lekko pod górkę. Trzeba tam być to zobaczyć na własne oczy lub nagrać,mówie o fontannie i o Polanicy,mi się podobało i jakbym mógł wróciłbym ponownie,ale dwa razy w to samo miejsce nie można. Zabiegi masz na miejscu,ja miałem dużo w basenie i jeden w Zdrowiu nie pamiętam jaki był to zabieg,ale według mnie warto tam pojechać chyba,że nie lubisz piękna naszej roślinności jaka tam się znajduje,zwłaszcza rośnie tam TULIPANOWIEC nie często spotykany okaz drzewa. Cóż dużo pisać,pojedziesz to ocenisz Sam. Życzę dużo zdrowia i szczęścia oraz uśmiechu na twarzy. Pozdrawiam Serdecznie :)
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

Alek dzięki za informacje.Tak się składa że będę tam w tym samym czasie co Tadeo może uda nam się w którymś z polecanych przez Ciebie lokali razem zatańczyć? :P :P :P
forumowicz

OLA45 proszę bardzo i nie ma za co dziękować,cieszę się że mogłem jakoś pomóc ;) Życzę abyście się spotkali i to nie jeden raz zatańczyli w wybranych miejscach i udanych spacerów :) Zapomniałem dodać,że w lecie koło wejścia na górkę jak się idzie do Merlina znajdowała się okrągła kula,która się kręciła pod ciśnieniem wody,mam nagrane na płycie tak samo jak kolorową fontannę. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrowia życzę OLA45 :)
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

Dzięki Alek za informacje ..skoro byłes zadowolony to i zapewne i ja będe ....postaram się nakrecic kilka ujec z osrodka i okolicy i dodam na facebooku ..odwiedze tez te polecane lokale by choc popatrzec jak tanczy ...Ola :) pozdrawiam i dziękuje
Awatar użytkownika
OLA45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 17:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: OLA45 »

Ha ha :P Tylko popatrzeć no niech i tak będzie :P A tą kulę i fontannę widziałam w internecie są śliczne :P
forumowicz

tadeo438 nie ma za co i proszę bardzo myślę,że będzie tak i nie będziesz chciał wyjeżdżać. Jeżeli chcielibyście to mogę Wam czyli Tobie i Oli wysłać płyte z nagraniami z Polanicy. Jak tańczy Ola to powinneś wiedzieć,że wtenczas "ONA TAŃCZY DLA MNIE" ;) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Oberzymy tę fontanne wspólnie :)
forumowicz

Razem najlepiej a jeszcze podczas wspólnych spacerów brzmi romantycznie :)
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hmmmm do tanga trzeba dwojga do spacerów tez.... a Oli przypomne ze ma zatanczyc dla Alka :)
forumowicz

Tak trzeba dwojga i dziękuje,tylko nie wiem co na to OLA? :) Myślę,że jako moja imienniczka kiedyś zatańczy,ale razem ze mną i z Tobą ;) Przepraszam ale muszę znikać.
Odpisuję na wiadomości. Pozdrawiam Was oboje :)
ODPOWIEDZ