"ziemowit" iwonicz-zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
magdalenam
Na forum od: 17 sie 2009 16:44

"ziemowit" iwonicz-zdrój

Post autor: magdalenam »

Wyjeżdżam ma początku września do "ziemowita" Czy ktoś tam był,kto mogłoby mi coś na temat tego sanatorium powiedzieć? A może ktoś się tam wybiera? Pierwszy raz w życiu jadę do sanatorium..i mam wiele obaw:(
greco
Na forum od: 28 paź 2009 14:42

Re: "ziemowit" iwonicz-zdrój

Post autor: greco »

Witam
ja również wybieram się do sanatorium Ziemowit od 26.11 (skierowanie z ZUS). Proszę o opinię na temat tego sanatorium.
Dorota
amoress16
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2009 20:33

Post autor: amoress16 »

bez obawy,,,sanatorium 1-klasa...warunki super,,personel patrzy z przymknietym okiem,,,byłem 2 razy naprawde uroczo było..wszystko zalezy od towarzystwa,,,wierzcie mi jedno znajlepszych sanatori,,,...pozdrawiam i zycze oki zabawy,,
magdalenam
Na forum od: 17 sie 2009 16:44

Post autor: magdalenam »

Byłam w "Ziemowicie"we wrześniu.Bardzo fajne miejsce,miły personel,fajne zabiegi..Każdy znajdzie coś dla siebie-bardzo ładna okolica,lasy,górki..Jest gdzie pospacerować.A i życie towarzyskie ma gdzie kwitnąć:)Zazdroszczę wyjazdu:)Chętnie bym się tam znowu wybrała..;)
greco
Na forum od: 28 paź 2009 14:42

Post autor: greco »

dziękuję serdecznie za informacje. Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ