Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pokazało się światełko w tunelu :) dzisiaj w przeglądarce pokazał się numerek ( 31034 )
Najchętniej to bym już pojechała
Mili państwo jak starać się o wyjazd ze zwrotów?
Witaj kryzy ja nie wiem jak jest u Was ze zwrotami...ale w moim NFZ Wielkopolska to o zwroty mogę się ubiegać po roku od złożenia wniosku
tylko jak sie decydujesz na zwrot to masz chyba tydzień na spakowanie i wyjazd...co nie wszyscy na to mogą sobie pozwolić...Mi ostatnio zaproponowali Rabkę...ale wyjazd z dnia na dzień...Rabka i owszem fajna bo w górach...ale kto da radę w ciągu dnia się spakować...z pozdrowieniami Gosia
Prawda jest w śląskim taka że o zwroty można się starać po weryfikacji a ona to tak po 21-22 miesiącach od złożenia wniosku A te przepisy które obowiązują w innych funduszach nijak się mają do naszego , niestety ......i nic nie pomoże rwanie włosów czy obgryzanie paznokci nie ma na nich mocnych
Dzisiejszego dnia zaczęłam 28 miesiąc oczekiwań na wyjazd, ile to jeszcze może potrwać? Przede mną 7020 osób, końca nie widać...pozdrawiam oczekujących.
bzibzia46 pisze:Dzisiejszego dnia zaczęłam 28 miesiąc oczekiwań na wyjazd, ile to jeszcze może potrwać? Przede mną 7020 osób, końca nie widać...pozdrawiam oczekujących.
bzibzia46 pisze:Dzisiejszego dnia zaczęłam 28 miesiąc oczekiwań na wyjazd, ile to jeszcze może potrwać? Przede mną 7020 osób, końca nie widać...pozdrawiam oczekujących.
Oj Coś mi się wydaje ,że chyba nie czekasz owych jak Napisałaś 28 miesięcy z numerkiem 7000 .
Otóż jutro tj 01-12 Moja Mama rozpocznie 28 miesiąc w kolejce i ma numer 3950.
Wniosek wypisany VII 2013
Zarejestrowany w NFZ VIII 2013
Oj Coś mi się wydaje ,że chyba nie czekasz owych jak Napisałaś 28 miesięcy z numerkiem 7000 .
Otóż jutro tj 01-12 Moja Mama rozpocznie 28 miesiąc w kolejce i ma numer 3950.
Wniosek wypisany VII 2013
Zarejestrowany w NFZ VIII 2013
a co do zwrotów czy jest sens na święta ???
Niestety już tak długo czekam, data wpływu do oddziału NFZ:2013-08-29-reumatologia. Daj znać kiedy mama dostanie przydział wtedy i ja pomału zacznę pakować walizeczkę