Szczawnica 19.03.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 20:37

Szczawnica 19.03.2013

Post autor: Leea »

Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Szczawnica 19.03.2013

osoby wyjeżdżające w tym terminie może znajdźmy się i poznajmy tu :)
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: samael »

Witaj Leea.
Przeczytałem Twój post i postanowiłem troche napisać .Moze nie o osrodku Nauczyciel,bo jego samego nie znam ale tak ogólnie.Ośrodek połozony jest prawie pod szczytem Bereśnik.Z jego okien bedziesz miała wspaniały widok na panorame Szczawnicy.Byłem tam w 2010 i 2011 r. w ośrodku Papiernik.Jesli chodzi o rehabilitacje ponadnormową to chodziliśmy do ośrodka Budowlani lub do kawiarni Malinowa.Jesli dopisze Ci pogoda to bedziesz miała wspaniały urlop.Zycze miłej rehabilitacji i wspaniałej ekipy na turnusie bo to najważniejsze.
Leea
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Samael :) . Miejscowość znam byłam tam nie raz i bardzo lubię Szczawnicę . Malinowa ma swój nie powtarzalny klimat ha ha ha . Masz rację towarzystwo bardzo ważne, jestem dobrej myśli :)
jan5390
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 11:39

Post autor: jan5390 »

Leea pisze:Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Byłem w tym sanatorium z NFZ w lipcu 2011 roku tylko,prze 3 dni (musiałem z powodów osobnistych przerwać pobyt i wracać), więc za bardzo się nie rozejrzałem. Sanatorium bardzo wysoko połozone , na górce, dużo stopni do pokonania.Zakwaterowanie było bardzo dobre. Był to okres wakacyjny - więc 80% kuracjuszy to kobiety nauczycielki