Kujawiak Inowrocław - prywatnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Kujawiak Inowrocław - prywatnie

Post autor: zebra »

Witam.Jak w temacie. Czy warto jechać w okresie sylwestrowo-noworocznym. Czytam tyle negatywnych opinii , nigdy tam nie byliśmy z mężem ale przy okazji można z zabiegów skorzystać, chociaż pora roku nie zachęcająca. Pozdrawiam i proszę o opinię :kwiat:
lenka13
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2013 23:07
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kujawiak Inowrocław - prywatnie

Post autor: lenka13 »

Wiem że każdy ma swoje zdanie.Moje jest takie.......najgorsze sanatorium w jakim byłam.Pozdrawiam
wiozi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: wiozi »

Witam! Jeśli mogę coś zaproponować, to proponuję zainteresować się wypoczynkiem połączonym z kuracją w Solanki Medical Spa w Inowrocławiu.
Jest to połączone z Kujawiakiem łącznikiem, aby łatwo i bez wychodzenia na zewnątrz dotrzeć na zabiegi. Warunki o niebo lepsze niż w Kujawiaku a i cena nie wygórowana ( byłam prywatnie w tym roku w okresie Świąt Wielkanocnych). Pokoje super, duże, wygodne, śniadanie i kolacja - szwedzki stół, obiad podawany do stolika. Medical Spa ma oddzielną stołówkę, gdzie jest czysto, schludnie, przyjemnie, kameralnie.
W Kujawiaku stołówka - moloch na kilkaset osób jednocześnie.
Super jest też w Oazie w Inowrocławiu oraz Sanvicie w Ciechocinku, jeśli wyjazd komercyjny.Tu wyjeżdżamy bo są to najbliższe kurorty od miejsca zamieszkania.
Decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Do Inowrocławia jeżdżę prywatnie od kilku lat, zawsze do sanatorium Przy tęzni. Doskonale położone, wszystko, co potrzebne, na miejscu, czyli basen, kawiarnia, grota solna, zabiegi.Moi znajomi bywają w Energetyku, zawsze zadowoleni wracają. W ogóle Inowrocław jest super!!!
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zebra »

Dzięki serdeczne za opinie. Wezmę wszystkie pod uwagę . Pozdrawiam. :serce:
ma6755
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz