Szczawnica 19.03.2013
Szczawnica 19.03.2013
-
samael
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2012 14:25
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Szczawnica 19.03.2013
Przeczytałem Twój post i postanowiłem troche napisać .Moze nie o osrodku Nauczyciel,bo jego samego nie znam ale tak ogólnie.Ośrodek połozony jest prawie pod szczytem Bereśnik.Z jego okien bedziesz miała wspaniały widok na panorame Szczawnicy.Byłem tam w 2010 i 2011 r. w ośrodku Papiernik.Jesli chodzi o rehabilitacje ponadnormową to chodziliśmy do ośrodka Budowlani lub do kawiarni Malinowa.Jesli dopisze Ci pogoda to bedziesz miała wspaniały urlop.Zycze miłej rehabilitacji i wspaniałej ekipy na turnusie bo to najważniejsze.
Byłem w tym sanatorium z NFZ w lipcu 2011 roku tylko,prze 3 dni (musiałem z powodów osobnistych przerwać pobyt i wracać), więc za bardzo się nie rozejrzałem. Sanatorium bardzo wysoko połozone , na górce, dużo stopni do pokonania.Zakwaterowanie było bardzo dobre. Był to okres wakacyjny - więc 80% kuracjuszy to kobiety nauczycielki (mieli jakieś super znizki).Bardzo ładna okolica. Organizowali dużo wycieczek, ale niestety nie zdążyłem się na żadną załapac.Leea pisze:Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
Jeszcze jedna informacja - chyba mieli sporo jedynek, bo niektórym wciskali "na siłę" oczywiście była to większa opłata. Miłego pobytu życze.Leea pisze:Wyjeżdżam do sanatorium Nauczyciel 19 marca , czy mogę uzyskać jakieś info o tym sanatorium ?
też jadę do Nauczyciela od 11-go napisz z skąd pojedziesz Ja w Szczawnicy jeszcze nie byłam opinie różne ale myślę że wszystko będzie ok na razie to tylko nie wiem czy to będzie zima czy może wiosna Pozdrawiam Mariola
oj,oj to ja już się boję -zero kondycji ale pewno damy radę Już się zaczynam cieszę czytając pochlebne informacje o Szczawnicy
Pozdrawiam Mariola