Może na Lwa nie wyglądasz, ale na Byka i Barana także nieelvis pisze:
Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
-
Rachel
- Przyjaciel forum

-
Rachel
- Przyjaciel forum

On przygotował to co chce zabrać, ale wg mnie to bardzo minimalistycznie do tego pakowania podszedł. Ja z kolei bardzo dyplomatycznie tę kwestię
rozwiązałam i... drugie tyle przygotowałam. Wytłumaczyłam, że i "to" i "to" i jeszcze "to" się przyda. Odpowiedział: "Zrób jak uważasz" no i zrobiłam.
A co, skoro mój mąż to chyba o mnie świadczy, prawda? Niech kobieta, którą ewentualnie pozna ma o mnie jak najlepsze zdanie, prawda?
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ja czegoś tutaj naprawdę nie rozumię .
Aby partnerka czy też Partner pakował do wyjazdu tą druga osobę ?
Fakt jestem typem ,który duzo podrożuje ,który bywa.... dochodze do pewnego wieku ,ale Nigdy nie byłem Pakowany pochodzę z takiej dziwnej rodziny ,że w domu rodzinnym takie postępowanie nie miało miejsca.
A i Partnerka Zapewnę nie mogla się wstydzić tak za Moj wygląd jak i garderobę pomijam fakt ,że tak w domu czy podczas wyjazdów lubię zmieniać nie tylko koszule ,koszulki w ciagu dnia wielokrotnie ,ale i niemam problemu nawet z wypraniem czy wyprasowaniem koszuli /ulki !( nieraz ostentacyjnie udaje strapionego i udaje mi się złapac ofiarę ,która wyprasuje te kilka koszul oczywiscia za kawę czy inny maszket !! .
Choc zdarzyło mi sie kilka lat temu ,że mieszkałem z Panem ,który na cały turnus miał przygotowane przez Zone kilka par bielizny i nie zchańbił się ..praniem cóz
Drogie Panie wypuszczacie swych partnerów na odpoczynek i nie pozwolicie im na spakowanie Najpotrzebniejszych wg nich RZECZY ..
-
Rachel
- Przyjaciel forum