Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
anusia153 pisze:A u mnie od trzech miesięcy zastój , mam od września numerek około 150 , w ciągu miesiąca kilka numerków idzie do góry i za chwilkę spada kilka w dół , teraz to już nie wiem nie wiem o co chodzi z tymi numerkami jakaś ściema totalna z tą kolejką
O rany, to jeszcze nie pojechałaś a ja już wróciłam.
No nie pojechałam
Wszyscy co mniej więcej w tym samym okresie składały wnioski jak ja już dawno wrócili z sanatorium i już zapomnieli że byli .
W piątek pojawiło się skierowanie w przeglądarce , nie mam jeszcze dokumentów papierowych , termin na styczeń 2016 . Wyjazd w tym terminie nie będzie możliwy , będę musiał zwrócić skierowanie .
Na pewno w tym terminie nie będę mogła pojechać , muszę zwrócić skierowanie z uzasadnieniem i poprosić o zmianę terminu . Może się uda , a jak nie , to nie trudno się mówi . Jakoś straciłam chęć wyjazdu do sanatorium po ostatnim wyjedzie z ZUS.
anusia153! Może uda się przełożyć na termin póżniejszy termin. Mi się nie udało trzy lata temu, skierowanie musiałam oddać i ponownie ustawić w kolejkę. Nie pomogły prośby, chyba że masz zaświadczenie lekarskie. Zyczę ci całego serca żeby się udało