Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Iwona! Szkoda,że nie jesteś z tej samej miejscowości co ja mogłybyśmy podróż spędzić we wspólnym towarzystwie. Ja jadę z Bydgoszczy a Ty? Jedziesz również do Podhala?
Witam w Podhalu jest super, obiekt po remoncie, stołówka duza,ładna,, Posiłki ok,, Baza zabiegowa i personel medyczny godni polecenia;) Tylko jechać i wypoczywać, Zatem życzę udanego wypoczynku
Witam pani Elu! Bardzo dziękuję za informacje. Nie ukrywam,że podbudowały mnie na duchu. Teraz odpowiednie współlokatorki w pokoju i pobyt będzie wyśmienity. Wypocznę,podreperuję zdrówko odpowiednio zaleconą rehabilitacją i naładuje baterię,aby dalej funkcjonować.
Witam osoby które miały przyjemność przebywać w Podhalu prosząc o informację jak tam jest z internetem? Czy jest dostęp w pokojach i czy jego szybkość jest zadowalająca? Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam i życzę pięknej mikołajkowej niedzieli.
Ewakacz podobie było w Gryfie z zasięgiem internetu na 1 piętrze był ruter tam był najlepszy zasięg .
Na holu głównym na parterze częściowo inne piętra to różnie więc w Połczynie podobnie
wszyscy mieliśmy problemy za niedługo kuracja pozdrawiam udanej kuracji