Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
JEST już Blisko ...
Mamy numer na dziś to..3 500 czyli raczej w tym roku już nie wyjedzie
Który region pobije czas SLĄSKA a jeszcze ta opcja ..niemiecka może być jeszcze gorzej
Witam wszystkich oczekujących. W szalonym tempie spadają numerki,oby tak dalej,to może moja zima zmieni się chociaż w jesień A co pomarzyć mi nie wolno?
Witam:)mam pytanie...czy ktoś się orientuje jak wyglądają wyjazdy do sanatorium z pierwszą grupą inwalidztwa?Czy są jakieś przyspieszenia i czy ta osoba może jechać z opiekunem?Jakie są zasady?proszę o informację:)pozdrawiam.
Spoko , zmienią nazwę i po krzyku .....czy to Kasy Chorych czy NFZ czy jeszcze inaczej się to będzie nazywać to i tak kolejeczki będą stały tak do sanatorium jak i na inne leczenie , normalka A kolejeczka się przesuwa 29... i oby dożyć