Połczyn Zdrój - Marta

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Połczyn Zdrój - Marta

Post autor: forumowicz »

nie, nie , jest tylko "to coś" ;), mogli by poustawiać trochę więcej koszy na śmieci, szczególnie na szkalach :)
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

A ławeczki w części" angielskiej" parku ? Jak ja byłam to nie było :o jeden z rehabilitantów powiedział mi,że kiedyś były :(
forumowicz

Ada, na samym początku są , później w kilku miejscach ale leciutko zdezelowane ;) , no i nad zalewem , te są nowe ok, Ta część tzw angielska wymaga pracy i dobrego zieleniarza, uważam, że te nasadzenia są takie ;) , ale się czepiam :)
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

No to jednak coś robią :D Jak tam pojedziemy Basiu za kilka lat ,to będzie przecudnie :lol: :lol: :lol: i może dojazd (samolot :? ) będzie lepszy :lol: :lol: :lol:
forumowicz

W "Marcie" proponują wybór wspaniałej diety warzywno-owocowej :)
gracjana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 sie 2014 20:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: gracjana »

Mam pytanie co do zabiegów w Marcie .Jak wygląda zabieg borowina, czy wszystkie zabiegi są na miejscu.Czy internetu działa w pokojach. :?: Wybieram się tam 6.01.2016.
forumowicz

W Połczynie sa okresowe trudności z zasięgiem telefonów. Może to dobrze, ponieważ prowokuje do odpoczynku od komórek :shock:
forumowicz

gracjana pisze:Mam pytanie co do zabiegów w Marcie .Jak wygląda zabieg borowina, czy wszystkie zabiegi są na miejscu.Czy internetu działa w pokojach. :?: Wybieram się tam 6.01.2016.
Wszystkie zabiegi są na miejscu, jeśli chodzi o borowinę to są okłady borowinowe czyli taka "prawdziwa" borowina, nie ma basenu .
Nie zauważyłam żeby były jakieś problemy z telefonami , internet również bez problemu, o ile dobrze pamiętam w recepcji trzeba zapytać o kod .
Miłego pobytu :)
ramzesxl
Na forum od: 10 lis 2019 11:18
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: ramzesxl »

witam jade do polczyn zdrój borkowo :) turnus 22.112019 z poznania
moze ktos tez jedzie w tym czasie
ODPOWIEDZ