Już STYCZEŃ PO ROZDZIELALI
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
kryzny
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2015 09:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
daroo
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2013 11:29
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Zgadzam się z Tobą .daroo pisze:witam,moje skierowanie bylo zlozone tez w sierpniu2013r,po 20 miesiacach byla weryfikacja,pojechalem ze zwrotow w kwietniu 2015,czyli jak bym czekal na kolejke do lutego to byloby 29 miesiecyy,bol,teraz jade prywatnie na 2 tygodnie do wysowej glinik od 7 stycznia,pozdrawiam
Próbowałem kilka razy skontaktować się z Paniami w dziale sanatoryjnym NFZ celem ew przyśpieszenia bo raczej nie lubimy pobytów w miesiącach zimowych ( kilka wizyt ) jednakże propozycje jakie proponowano to były 2-3 dni do rozpoczęcia turnusu.
Dodatkowo Mama miał dość specyficzne skierowanie .. Tylko 2 ośrodki w Polsce prowadzą u siebie min te schorzenia , a że faktycznych ZWROTÓW było ..tylko 2 oddanych jak napisałem 3 dni przed.
A co do ZWROTÓW zastanawiam się DLACZEGO MY WZAJEMNIE się nie Szanujemy ,DLACZEGO oddajemy wnioski na tydzień przed Wyjazdem gdy są one u Nas wysyłane przez Fundusz minimum 30 do 45 dni przed Planowanym Wyjazdem.
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Osobiście w ostatnich latach korygowałem swe ..wyjazdy Było to zawsze poparte MOCNYMI papierami -Terminy Zabiegów czy brakiem możliwość merytorycznych.
Ale z drugiej strony ilość miejsc sanatoryjnych JEST OGRANICZONA a lato w Polsce trwa od czerwca do sierpnia w Polsce a Kołobrzeg czy Ustka są tylko jedne i wszyscy tam nie pojedziemy w czasie wakacji.
Dlatego są tez ośrodki w mniej ATRAKCYJNYCH miejscówkach
-
forumowicz
-
forumowicz
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Wierzę w w Twoje szczęście Smużkosmuga pisze:![]()
![]()
Ten Przerzeczyn to mam juz wpisany , niestety i teraz
ratują mnie tylko zwroty
![]()
![]()
A ja do Goczałkowic 3-24 luty
-
forumowicz