Dlaczego unikać Bałtyku ??? Byłam tam rok temu ,,,teraz też do niego jadę ...Jedzenie jest ok...baza zabiegowa też w porządku ,,panie sprzątające ...robią co mogą aby było czysto ...A że pokoje są jakie są ...a gdzie ich takich nie ma ,,,prawie każde sanatorium ma jakieś mankamenty ,,,,tak wiem ,,,płacimy i chcemy mieć wszystko na 5+ ...jeszcze długo będziemy czekać aby wszystkie sanatoria były na jednym poziomie ,,,,Wiem także że każdy ma inne priorytety ...dla mnie jest ważne aby było czysto ,rehabilitacja dobra ....Ale to tylko moje zdanie ,,,każdy może mieć inne ,,,,Pozdrawiam z Wawy ,,,,B,,,,wiesniaczkaela pisze:San. Ai E , jest juz ponoc otwarte.Calkiem ladnie wykonczone.Czysciutko, milutko.Spora baza zabiegowa.Czy jest stolowka tego nie wiem.Najlepiej zadzwon do Uzdrowiska i wszystkiego sie dowiesz.Jezeli beda proponowali zamiane to lepszy Bursztyn bo tam stolowka na miejscu .Jeszcze jedno san. ktorego radze unikac to Baltyk.Co tam budynki i tak Swinoujscie jest magiczne..
Sanatorium Adam i Ewa Świnoujście
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Re: Sanatorium Adam i Ewa Świnoujście
- syrenka
- Przyjaciel forum

-
forumowicz
Jak zwykle nie zdążą na czas. Budowlańcy już tak mająpoznanianka pisze:Sanatorium Adam i Ewa oficjalnie otwierają dla kuracjuszy od 8 grudnia 2015 ,,,,,Mam widok z okna ,,,,robotnicy szaleją aby skończyć na czas
- syrenka
- Przyjaciel forum

Na pewno zdążą z uwagi na to że śmietanka rządząca Świnoujściem ma oficjalny odbiór 100% ustalony na bodajże 3 lub 4 grudnia ....
-
forumowicz
Na pewno nie zdążą. Zakład?poznanianka pisze:Na pewno zdążą...
Jeśli będzie odbiór, to nie oznacza, że wszystko będzie skończone jak należy. Tak, tak...
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Regionalny Ośrodek Rehabilitacji Ogólnoustrojowej Adam i Ewa
Ośrodek będzie służył w pełnym zakresie lecznictwu uzdrowiskowemu i rehabilitacji ogólnoustrojowej, w tym wczesnej rehabilitacji kardiologicznej. Obiekt dysponuje 63 miejscami noclegowymi w pokojach 1,2 i 3 -osobowych. Oprócz bazy noclegowej i leczniczej powstała tu także restauracja sanatoryjna. Budynek jest w pełni przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych.
[ obrazek zewnętrzny ]
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Elu kochanawiesniaczkaela pisze:Wniosek sam się nasuwa, trzeba jechać i sprawdzić.Łezka w oku się kręci na samą myśl.Kurcze z tej Łodzi to jak ta Księżniczka -za lasami dolinami wszędzie k.....a mam daleko