Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pacjent7
Na forum od: 26 maja 2011 07:46

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: pacjent7 »

Witam,

Ja również będę w ośrodku Sanatorium Jantar od 2 czerwca 2011. Startuje z Warszawy, jeżeli jeszcze ktoś również wyjeżdża w tym terminie z okolic Warszawy proszę o kontakt agus_[email].pl
Nazir
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2011 14:32

Post autor: Nazir »

Pozdrawiam wszystkich z turnusu rozpoczynającego się od 02.06.2011 do miłego zobaczenia :D
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2010 13:38

Post autor: andrzej409 »

pacjent7 pisze:Witam,

Ja również będę w ośrodku Sanatorium Jantar od 2 czerwca 2011. Startuje z Warszawy, jeżeli jeszcze ktoś również wyjeżdża w tym terminie z okolic Warszawy proszę o kontakt agus_[email].pl
Witam.Dzis dostałem skierowanie na 2 czerwca do Jantara .Jadę z Warszawy samochodem.Może kogoś zabrać? Pozdrawiam
pacjent7
Na forum od: 26 maja 2011 07:46

Post autor: pacjent7 »

andrzej409 pisze:
pacjent7 pisze:Witam,

Witam.Dzis dostałem skierowanie na 2 czerwca do Jantara .Jadę z Warszawy samochodem.Może kogoś zabrać? Pozdrawiam
Witam,

W odpowiedzi na propozycję zabrania kogoś do Sanatorium, jestem zainteresowany Pana propozycją. Oczywiście złoże się na koszt podróży. Bardzo proszę o podanie numeru telefonu na e-maila agus_[email].pl, skontaktuję się z Panem w celu omówienia szczegółów wyjazdu.

Z góry dziękuję
Awatar użytkownika
DorotaB
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2011 15:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: DorotaB »

W Gdańsku w pierwszej połowie czerwca zapowiadana jest doskonała pogoda, plażowe temperatury 20-26 st. C.
Nazir
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2011 14:32

Post autor: Nazir »

OOO! Oby prognozy się sprawdziły :D
moti88
Na forum od: 20 kwie 2011 21:02

Post autor: moti88 »

Witam wszystkich z turnusu rozpoczynającego sie 2.06 Musze powiedzieć ze wczoraj pofatygowałem się zobaczyć okolice i sanotorium i z zew. zrobiło na mnie ogromne wrażenie ! Jestem ogolnie z trójmiasta i jadę autem jeśli ktoś potrzebuje podwózki z dworca w godzinach porannych proszę o kontakt na gg 13534082, proponuje podwozke ponieważ w Sobieszewie jest awaria mostu pontonowego i autobusy nie maja wjazdu na ten most, a wycieczka od mostu to okolo 600 - 800 metrow a domyslam sie ze dla kogos kto jedzie z daleka z walizami może to być uciążliwe.
Co do pogody w Gdańsku to od kilku dni upały:)
mariusz74
Na forum od: 02 cze 2011 10:47

Post autor: mariusz74 »

witam,też mam skierowanie na 27.06 startuje z Warszawy. mariusz.k.[email].pl
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 19:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Alisza »

znowu tutaj jestem.. :) wchodzę tutaj co chwila z nadzieją że może jeszcze ktoś się odezwie :D bo ja dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia samochodem..mogę zabrać kogoś.....zawsze milsza i tańsza podroż. Mój mail - [email].pl ; GG - 670477; Skype - serene 161162. A może inne osoby się odezwą, które również w tym terminie będą w tym sanatorium .....będzie mi niezmiernie miło... :D pozdrawiam
Pola
Na forum od: 07 cze 2011 10:40

Post autor: Pola »

Oleńka pisze:znowu tutaj jestem.. :) wchodzę tutaj co chwila z nadzieją że może jeszcze ktoś się odezwie :D bo ja dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia samochodem..mogę zabrać kogoś.....zawsze milsza i tańsza podroż. Mój mail - [email].pl ; GG - 670477; Skype - serene 161162. A może inne osoby się odezwą, które również w tym terminie będą w tym sanatorium .....będzie mi niezmiernie miło... :D pozdrawiam
Witam, ja również dostałam skierowanie na 27.06, wybieram się z warszawy, prawdopodobnie pociągiem, pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ