Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Ja również będę w ośrodku Sanatorium Jantar od 2 czerwca 2011. Startuje z Warszawy, jeżeli jeszcze ktoś również wyjeżdża w tym terminie z okolic Warszawy proszę o kontakt agus_[email].pl
-
andrzej409
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 01 sie 2010 13:38
Witam.Dzis dostałem skierowanie na 2 czerwca do Jantara .Jadę z Warszawy samochodem.Może kogoś zabrać? Pozdrawiampacjent7 pisze:Witam,
Ja również będę w ośrodku Sanatorium Jantar od 2 czerwca 2011. Startuje z Warszawy, jeżeli jeszcze ktoś również wyjeżdża w tym terminie z okolic Warszawy proszę o kontakt agus_[email].pl
Witam,andrzej409 pisze:Witam.Dzis dostałem skierowanie na 2 czerwca do Jantara .Jadę z Warszawy samochodem.Może kogoś zabrać? Pozdrawiampacjent7 pisze:Witam,
W odpowiedzi na propozycję zabrania kogoś do Sanatorium, jestem zainteresowany Pana propozycją. Oczywiście złoże się na koszt podróży. Bardzo proszę o podanie numeru telefonu na e-maila agus_[email].pl, skontaktuję się z Panem w celu omówienia szczegółów wyjazdu.
Z góry dziękuję
- DorotaB
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2011 15:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
Co do pogody w Gdańsku to od kilku dni upały:)
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2011 19:46
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 15
Witam, ja również dostałam skierowanie na 27.06, wybieram się z warszawy, prawdopodobnie pociągiem, pozdrawiamOleńka pisze:znowu tutaj jestem..wchodzę tutaj co chwila z nadzieją że może jeszcze ktoś się odezwie
bo ja dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia samochodem..mogę zabrać kogoś.....zawsze milsza i tańsza podroż. Mój mail - [email].pl ; GG - 670477; Skype - serene 161162. A może inne osoby się odezwą, które również w tym terminie będą w tym sanatorium .....będzie mi niezmiernie miło...
pozdrawiam