Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miałąm dłuższy telefon, zeszłam z parkietu, a teraz pora spać . Tym którzy się jeszcze bawią obiecany utwór, przy którym , na ostatnim spotkaniu forumowym, były gubione buty https://www.youtube.com/watch?v=X_xvtriEZs4
[ obrazek zewnętrzny ]
Slyszalem ze tutaj imprezka wiec pomyslalem ze wpadne a ze na pusto nie wypada to mam wpisowe byc moze wystarczy teraz chyba ok
Ps . Z dnia na dzien coraz bardziej podob mi sie to forum:)
Ostatnio zmieniony 15 gru 2015 22:58 przez Kamseb, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamseb miło,że zaglądnąłeś do nas Na drugi raz pamiętaj,że tak bardzo oficjalnie % to nie przejdą
Jak pobędziesz tu dłużej to poznasz nasze drobne tajemnice