Znaki zodiaku i horoskopy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Znaki zodiaku i horoskopy

Post autor: malgorzatas »

Topola..od 4 do 8.02...od 1 do 14 .05 i 5 - 13.08

Drzewo to w snach symbolizuje wewnętrzne rozdarcie, spowodowane cierpieniem i poświęceniem, które są wynikiem zdrad. Planetą Topoli jest Księżyc, symbolizujący intuicję, wrażliwość i kobiecość. Ludzie urodzeni w tych dniach mogą bez przeszkód zajmować się handlem drzewem lub jego produktami. Osoby te są bardzo rozważne, kierują się w życiu rozsądkiem, emocje odkładając na bok. Wszak ich działaniom przyświeca też planeta Merkury, będąca symbolem intelektu i błyskotliwości umysłu oraz Wenus ciężka, która bardziej jest kojarzona z boginią urodzaju i płodności, niż z boginią miłości. Słońce, będące symbolem sukcesu i męstwa, pomaga w rzeczywistości, ten sukces osiągnąć. Życie sugeruje, aby nie przezywać zbyt mocno porażek i niepowodzeń, bo są one jego częścią i raczej niemożliwe do uniknięcia. Topole w miłości są wrażliwe, romantyczne na pozór i nieprzystępne, ale w efekcie końcowym, wspaniali i wytrwali kochankowie, lubiący miłosne zapasy.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie wpisałam początku...dziękuję za zwrócenie uwagi.. ;) :serce:
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Nic to Małgosiu :kwiat: :kwiat:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Lwica - czyli ja. Taka "mocna" a nie potrafię odnaleźć tematu, w którym wpisujemy nr oczekujący na skierowanie do sanatorium. Daaaawno mnie tutaj nie było stąd ta niewiedza :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Goryczka 1.01- 10.01 :kwiat:

Ma w sobie siłę Marsa i Słońca, złapane jednak w układność i dyscyplinę Saturna. Osoba melancholijna ale potrafiąca znaleźć siłę do działania. Nie zawsze potrafi okazać czułość, ale ma wielką potrzebę miłości, ponadto jest konkretna, pracowita i odpowiedzialna.

Oset 11.01- 20.01 :kwiat:

Oset podobnie jak ostrokrzew to roślina Koziorożca, który potrafi być odpowiedzialny, czuły, ale ukrywa to pod maską oschłości i obojętności. Nie zawsze jest atrakcyjny i seksowny, ale pod wpływem miłości, rozkwita jego piękno wewnętrzne. Działa na wibracjach miłości i zrozumienia.

Nieśmiertelnik 21.01-31.01 :kwiat:

To symbol skromności i wrażliwości. W starożytności posiadał właściwości magiczne. Osoba lotna, kreatywna, bazująca na intelekcie, jednocześnie wrażliwa i delikatna, podatna na zranienia. Uczy się z wiekiem większej podatności na ciosy losu, co powoduje, że los przyjmuje takim, jakim jest.

Dla tych co sie urodzili w styczniu... :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17

Post autor: margot »

I zarobiłaś bianco :lol: :lol: :lol:
tylko nie wiem na jakim etapie jestem :?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: wiem dlatego go wkleiłam....w lutym kleje dla tych co rodzili się w lutym :kwiat: :kwiat:

U mnie stoi...i czeka...musiałam dzisiaj kupić...bo inaczej bym nie dostała kart dla wnuka do albumu....STAR WARS...
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Mnie też się podoba :D
Oj mam taką potrzebę :roll: oj mam :lol:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

[quote="malgorzatas"]:lol: :lol: :lol: wiem dlatego go wkleiłam....w lutym kleje dla tych co rodzili się w lutym :kwiat: :kwiat:

Małgosiu :D zrób dla mnie wyjątek ;) i wklej maj :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: tak Cię ładnie proszę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Danusiu57 :kwiat: dla Ciebie :serce:

Margaretka 11.05- 31.05

Ludziom znaku Margaretki, patronuje Demeter, bogini urodzaju i Merkury planeta błyskotliwości i intelektu. Są bardzo pracowici, oszczędni i odpowiedzialni. To dobrzy mężowie i żony, także solidni rzemieślnicy i podwładni. Pracują często w zawodach potrzebujących cierpliwości i dokładności.

Kaczeniec 11.05- 21.05 :kwiat:

Kaczeniec lubi wilgotne i podmokłe środowisko. Ludzie urodzeni w tych dniach są wrażliwi i czuli, bazują na uczuciach, które są dla nich najważniejsze, mają bardzo dobrą intuicję i jej powinni słuchać. To dobrzy partnerzy życiowi, dbający o swoje ogniska domowe. Dobrzy z nich przyjaciele, na których można zawsze polegać.
Konwalia 1.05 – 10.05 :kwiat:

W starożytności, kwiat bogini Flory, w symbolice kwiatów, to szczodrość. Osoby tego znaku niezbyt często wcielają się w ludzi czynu, ale zmuszeni przez życie, potrafią działać bardzo efektywnie. Są dobrzy dla innych i chętnie dzielą się tym, co posiadają.
ODPOWIEDZ