Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli wyrzucą Cię drzwiami to wejdź oknem i dalej próbuj prosić może się uda. Mnie się udało. Ludzi można spotkać wszędzie a może przed świętami serca miękną. Jednak jadę. Dziękuję Wszystkim za wsparcie.
Pozdrawiam
Tadek7775 pisze:Jeżeli wyrzucą Cię drzwiami to wejdź oknem i dalej próbuj prosić może się uda. Mnie się udało. Ludzi można spotkać wszędzie a może przed świętami serca miękną. Jednak jadę. Dziękuję Wszystkim za wsparcie.
Pozdrawiam
Super że Ci się udało życzę skutecznej rehabilitacji,pozdrawiam
Witam wszystkich dzisiaj spadek 80 numerków pozostało tylko 320 czekam cierpliwie na skierowanie mam nadzieje że przed Nawym Rokiem dostanę przydział na wyjazd pozdrawiam