ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
forumowicz
- brrrelok
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 23:04
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ŚLĄSKI - NFZ kolejka - lepiej nie komentować ...
Jasmina55 pisze:![]()
![]()
jacky6 a który kurort najlepszy z tych polecanych przez Ciebie? Najbliżej mam do Przeczyc ale ten kurort ostatnio,jakiś taki zapuszczony.
Jeszcze 46000 ludków przedemną w kolejce.
ja mam bliżej do Pogorii - nawet pieszo chodziłem jak byłem młody a jakie tam są widoki a krajobrazy - aj, waj - piękno kominów Huty Katowice wręcz powala ...
ja dopiero odliczam miesiące, kiedy pójdę w procesji do NFZ
-
forumowicz
Witam, kiedyś można było się starać o wyjazd dofinansowany przez PFRON. Popytaj w swoim MOPSie. Wtedy opiekun też ma dofinansowanie.barba pisze:Witam:)mam pytanie...czy ktoś się orientuje jak wyglądają wyjazdy do sanatorium z pierwszą grupą inwalidztwa?Czy są jakieś przyspieszenia i czy ta osoba może jechać z opiekunem?Jakie są zasady?proszę o informację:)pozdrawiam.
-
forumowicz
znam osobę, która złożyła wniosek w śląskim NFZ w październiku 2014, a jest już po weryfikacji. Jak widać, są równi i równiejsidaroo pisze:witam,moje skierowanie bylo zlozone tez w sierpniu2013r,po 20 miesiacach byla weryfikacja,pojechalem ze zwrotow w kwietniu 2015,czyli jak bym czekal na kolejke do lutego to byloby 29 miesiecyy,bol,teraz jade prywatnie na 2 tygodnie do wysowej glinik od 7 stycznia,pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Są do SPRAWDZENIA w dotychczasowym śląskim NFZ ( jeszcze nie wygaszonym ) -schorzenia ,że czeka się NAWET do 12 miesięcy na wyjazd sanatoryjny
Niestety lista owych jest poniekąd tajemnicza ,ale osobiście Znam takich szczęściarzy.
Sam nawet w tym roku doświadczyłem takiego potraktowania w Zipie ..był już PRZYDZIAŁ
Czas całej operacji nie całe 3 tygodnie
-
forumowicz
-
forumowicz