SANATORIUM ROSOMAK USTROŃ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
szczepan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2011 13:34

SANATORIUM ROSOMAK USTROŃ

Post autor: szczepan »

Witam właśnie wczoraj wróciłem z sanatorium rosomak w ustroniu było bardzo fajnie zabiegi wspaniale wykonywane super obsługa polecam pokoje sprzątane 3 razy w tygodniu pościel zmieniana w środy , posiłki dobre tylko miedzy zupą a drugim daniem niekiedy trzeba długo czekać około 20 min. Wieczorki taneczne codziennie o 18.30 d0 21.30 potem wizyta pielęgniarek w pokoju luz blus . Przepustek nie ma jeśli by ktoś chciał można brać przepustke lecz trzeba zapłacić około 150 zł za dobę . Na nie które zabiegi trzeba chodzic do domu zdrojowego jakies 15minut tam znajduje się miedzy innymi kriokomora do której trzeba mieć rękawiczki oraz czapkę lub opaskę i długie skarpety nad kolana i maseczke wszystko można kupić na miejscu . Do miasta skrótami jakieś 25 minut . Super widoki basen zaraz obok rosomaka . Chętnie bym tam wrócił . Jeśli ktoś ma jakieś pytania to służę pomocą
Ela1
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2011 13:10
Oddział NFZ: Małopolski

Re: SANATORIUM ROSOMAK USTROŃ

Post autor: Ela1 »

Witam, byłeś z NFZ czy z ZUS? Jadę w lipcu z ZuS, i interesuje mnie ilu osobowe są pokoje dla kuracjuszy zus?
Czy są organizowane w czasie wolnym jakieś wycieczki?
szczepan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

tak byłem z zusu pokoje za 3 osobowe lub 2 i jedno osobowe wycieczek jest bardzo dużo i nie są drogie sobote i niedziele masz wolną od zabiegów
szczepan
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jeśli ktoś chce coś wiedzieć na temat tego sanatorium proszę pisać chętnie pomogę :)
waldek
Na forum od: 07 gru 2011 19:07

Post autor: waldek »

Witam kto jedzie do ROSOMAKA 30 01 2012r
ODPOWIEDZ