Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tak wyczytałam na necie i tak napisałam,poza tym mam na skierowaniu napisaną ulicę i tak poszukałam w necie(ul.Msciwujewskiego 1) więc tam mam skierowanie i super by było już z kimś się tu zgadać
Muszyna w Muszynie jest super byłem dwa lata temu i do tej pory wspominam to uzdrowisko.Wszystko na miejscu kawiarenka w piwnicy a radze zabrać ze sobą 2m przewodu z wtyczkami do TV będziesz miała gratis oglądanie wiadomości.Jedzonko spoko choć dla faceta troszkę mało.Najlepszy pokój studio są tam kuchnia, łazienka,wc dwa przedpokoje i dwa pokoje.Pokoiki 1 i 2 osobowe to klitki typowa noclegownia.Widoki z balkonów zarąbiste.Obsługa pielęgniarska miła lekarska już nie to.Ogólnie super a parking płatny.