Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i spacer
Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i spacer
Bardzo mile widziani operatorzy instrumentów muzycznych, miłośnicy ruchu mający jeszcze w miarę sprawne nogi i każdy kto choć trochę lubi ludzi i umie docenić to że jeszcze żyje.
Re: Krynica G.20.III-30IV,wiek 35-55 w góry, na rowery i sp
Kusząca propozycja-chętnie bym dołączyła, ale będę w tym czasie w innym miejscu, też góry. Pozdrowienia.
Ta grupa jest na wymarciuMiło ,że jeszcze są ludzie prowadzący zdrowy tryb życia ,nie pijący alkoholu,uprawiających sport.Wszystkie podane kryteria spełniam.
Zdrowy styl życia jest dla homo sapiens nienaturalny, więc przeważnie normalny człowiek póki zdrowy życia używa. Dopiero gdy "trwoga" przestawia się na zdrowy tryb funkcjonowania co poprzedza jednak zejście.
Tylko pojedynczym osobnikom udaje się przetrwać dłużej.
Dziękuję. (Ja sam na dłuższe kuracje wracam co trzy lata i raczej jestem skazany na Krynicę, więc może kiedyś...)Kusząca propozycja-chętnie bym dołączyła, ale będę w tym czasie w innym miejscu, też góry. Pozdrowienia. Życzę zmontowania ekipy z pozytywną energią.
Trochę więcej dbam o siebie z konieczności i nie uważam się przez to ani gorszy ani lepszy. Tak po prostu wyszło.
Jednak każdy ma prawo wyboru , umiem to uszanować.
Miło mi. Z wycieczkami to jest tak: kwiecień plecień a w górach to jeszcze jest czasem marzec lub luty. Moga byc sprzyjajace dni na dłuższe i przyjemniejsze wyprawy ale trzeba sie przygotowac na roztopy, błoto na szlakach. Moze być też tak że zostana nam tylko spacery po wybrukowanych dróżkach Góry Parkowej lub bardziej ryzykowne przez kałuze do Czarnego Potoku. Dlatego dobrze jest byc otwartym na różnego rodzaju warianty wypoczynku w trakcie takiego pobytu.gosiek5 pisze:Wycieczki,super sprawa
Dobrze więc poznać dość szerokie grono ludzi bo ich towarzystwo jest bardzo ważne gdy zawodzi aura.
Internet jest jaki jest...