Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A teraz znowu przebywam w lżejszym klimacie
"Tajemnica rodu Sogliano " Sveva Casati Modignani,taka historyjka rodzinna,lekka i przyjemna ale taka cieplutka
no i są jeszcze "Czwartkowe wdowy" Claudia Pineiro.Powieść mistrzowsko skomponowana,gęsta,pełna niezwykle celnie sportretowanych postaci.
Polecam obie
Przeczytałem ostatnio " Jak uwolnić się od lęku i odnaleźć miłość " - Gerald G. Jampolsky.
Jest to bardziej poradnik życiowy, polecam wszystkim których zbyt szybko ponoszą emocje.
Wszystkie prawa zastrzeżone,więc pozwolę sobie zacytować recenzje:
"Można przeczytać tysiące książek i ciągle mieć niedosyt, albo przeczytać jedną i po prostu z niej skorzystać. Jak uwolnić się od lęku i odnaleźć miłość może być elementarzem dla tych którzy chcą zmiany.
Uczy, w jaki sposób pozbyć się lęku i uwolnić od przeszłości.
Pokazuje także jak żyć chwilą obecną i dostrzegać piękno w otaczającym nas świecie."
- Agnieszka Ornatowska,psycholog.
Czytam was regularnie i z przyjemnością korzystam z podpowiedzi a dzisiaj chciałam podziękować Sztaniemu dopadłam w bibliotece i wczoraj zaczęłam czytać z dużą przyjemnością Bat na koty-J.Niemczuka
Dziękuję Sztani i szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Polecam Wam książkę "Bajki które zdarzyły się naprawdę" Anny Moczulskiej. Są to historie słynnych kobiet wpisane w scenariusze znanych nam bardzo dobrze bajek.
I tak "...niepiśmienna dziewczyna ze wsi rozkochała w sobie cara Piotra I i z dnia na dzień, jak Kopciuszek, została carycą Katarzyną I..." a Zofia Jagiellonka "...choć niczym Śpiącą Królewna do życia zbudziła się późno, zadziwiła wszystkich talentem do rządzenia."
Książka napisana lekko i z humorem i w niekonwencjonalny sposób przedstawia fakty historyczne.
Ostatnio czytałam:
Krawcowa z Madrytu,Maria Duenas.Świetna książka!Hiszpania,wojna domowa,Maroko,II wojna.Miłość,moda i szpiegowanie.
Dla mnie doskonała,napisana i przetłumaczona b.dobrze.Polecam