Iwonicz Zdrój - Klimat - od 5 stycznia 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: Iwonicz Zdrój - Klimat - od 5 stycznia 2016

Post autor: Martinka »

jagoda 11211 pisze:Chyba na tym turnusie będę tylko z "Martinką"? Nikt nie pisze, nikt się nie ujawnia :)
Hej. :lol: :lol: Czy to źle?? Zawojujemy same cały Iwonicz Zdrój. :x :D A jak kogoś niechcący spotkamy na naszym turnusie, to .... :) Ale może Ci, co jadą, to nie mają pojęcia o istnieniu forum tego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :kwiat:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Suzen pisze:Martinko,niestety nie.Aczkolwiek dosyć często jestem w Iwoniczu i bywam na baletach w Klimacie.
Miło Wam dopinguję w tworzenie się przyjacielskiej grupki... 8-)
Pozdrawiam :kwiat:
Suzen pytam. Czy 2 sztuki, to już jest grupka?? Jak na razie nie jest mi nic wiadomo, ze ktoś się wybiera do Sanatorium Klimat od 5 stycznia 2016 roku. :( Wiem, że skierowania już do tego sanatorium wpływają sukcesywnie, czyli że będzie nas więcej !!? Co do przyjacielskiej grupki w ilości szt. 2 to mam nadzieję i wiem, że istnieje :D Może jeszcze ktoś się dopisze? Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Martinko
Z tego co mi wiadomo,to Klimat przyjmuje ok 40 kuracjuszy ze skierowaniem z ZUS.Także może zebrać się pokaźna grupka. :)
Wyjazd tuż,tuż... 8-)
Pozdrawiam i życzę efektywnej rehabilitacji i miłego pobytu. :kwiat:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Suzen pisze:Martinko
Z tego co mi wiadomo,to Klimat przyjmuje ok 40 kuracjuszy ze skierowaniem z ZUS.Także może zebrać się pokaźna grupka. :)
Wyjazd tuż,tuż... 8-)
Pozdrawiam i życzę efektywnej rehabilitacji i miłego pobytu. :kwiat:
:kwiat:
jagoda 11211
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2015 10:21
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jagoda 11211 »

Zgodnie z tym co napisała Suzen wyjazd tuż, tuż :D, ale przykro, że nikt poza Martinką nie potwierdził pobytu w tym samym terminie :( Miałam nadzieję, że będzie nas więcej, zgłaszających swoją obecność na forum.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i życzę wszelkiej pomyślności w Nowym 2016 Roku, a w szczególności trafionych i wymarzonych przydziałów oraz skutecznych zabiegów! :kwiat:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Martinka Jagoda kuracja tuż forumowicze :arrow: życzą super kuracji i towarzystwa pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2016 18:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: anetadorota 182007 »

Byłam w ubiegłym roku o tej porze w Iwoniczu całkiem fajnie było zwłaszcza wieczorami w Klimacie hmm co za muza... :) ale w Krakowiaku lepiej bo więcej osób przychodziło. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

anetadorota 182007 pisze:Byłam w ubiegłym roku o tej porze w Iwoniczu całkiem fajnie było zwłaszcza wieczorami w Klimacie hmm co za muza... :) ale w Krakowiaku lepiej bo więcej osób przychodziło.
Krakowiak cieszy się większą popularnością i bywa tam /niestety/bardzo tłoczno. :( Wszyscy chcą pohulać... :x
Mój jest ten kawałek podłogi... ;)
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Suzen pisze:
anetadorota 182007 pisze:Byłam w ubiegłym roku o tej porze w Iwoniczu całkiem fajnie było zwłaszcza wieczorami w Klimacie hmm co za muza... :) ale w Krakowiaku lepiej bo więcej osób przychodziło.
Krakowiak cieszy się większą popularnością i bywa tam /niestety/bardzo tłoczno. :( Wszyscy chcą pohulać... :x
Mój jest ten kawałek podłogi... ;)
Jak ja tam byłam to królowało ; Nie ma mocnych na Mariole : :kwiat: Fajfy były de best :D
anetadorota 182007
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jagoda 11211 pisze:Chyba na tym turnusie będę tylko z "Martinką"? Nikt nie pisze, nikt się nie ujawnia :)
Nie martwcie się na zapas :kwiat: :kwiat: :kwiat: towarzystwo szybko się znajdzie :serce: :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ