OPŁATA za TV

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
_ewa_
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 23:42

Re: OPŁATA za TV

Post autor: _ewa_ »

Zaspokoiłam swoją ciekawość ;) Zapytałam u źródła. W sanatorium, do którego się wybieram, jest zakaz korzystania z własnych telewizorków i innych urządzeń /własnych/. Nie można sobie przywozić nawet jeśli jest się baardzo przywiązanym ;) Opłata za korzystanie z netu 2 zł za godzinę /ich stanowisko/ lub w określonym miejscu z zasięgiem /w pokojach nie ma/. Kto pyta, wie :) Pozdrawiam.
_ewa_
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2012 23:42

Post autor: _ewa_ »

Opłata za wypożyczenie telewizora /jeśli ktoś się nudzi/ w dwójce 25 zł/os., a w trójce 18 zł/os.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I to sa prawa rządzace wolnym rynkiem :( :) po prostu
forumowicz

Hmmm... ceny zaporowe...w Revicie (też Muszyna) net i TV za free... :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam

I chyba własnie wtym miejscu Zróbmy Ranking
KTO
Ile
chce wyciagnąc za wypozyczenie odbiornika RTV i zastanowmy sie jakiego i z iloma programami?
ok
ja w sanatorium bedę w czerwcu i na WEJSCIU biorę Tv -aby móc go ogladac o 18,00 i 21,00
..codziennie w czasie Relacji z Euro
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Leon43 »

I co? Oglądałeś na swoim tv? Nie było problemów
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogi LEONIE 43

W kontekście mojego wpisu z marca ..2012 pisząc "BIORĘ miałem na myśli wykupuję od Administratora TV.

Jako osoba ,która nadal stara czynnie uprawiać jakikolwiek ruch lubię podczas pobytów sanatoryjnych mieć wlączony TV na kanały sportowe zresztą jak Ci zapewne wiadomo dla takich maniaków sportu MKOL zmienił lata igrzysk na co dwa lata , ciągle mamy wszelkiego rodzaju MISTRZOSTWA na których występują z coraz lepszymi wynikami nasi Sportowcy.

A tak juz na marginesie PRAGNĘ Cie poinformować ,że nawet podczas ostatniego zabiegu czy to w Belwederskiej czy Słowackim na tablecie kątem oka nie tylko Panowie ,ale i Panie Obserwowały Mistrzostwa w piłce kopanej.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Ostatnio byłam w Polańczyku w ARMER-POL. cena za wypożyczenie telewizora w jednoosbowym 70 zł, dwuosobowym pokoju 35 zł. Wydaje mi się, że troszkę za dużo. :mrgreen:
forumowicz

W Szczawnicy, w Budowlanych będąc w jednoosobowym zapłaciłam tylko 15 zeta :)
forumowicz

maria123 pisze:Ostatnio byłam w Polańczyku w ARMER-POL. cena za wypożyczenie telewizora w jednoosbowym 70 zł, dwuosobowym pokoju 35 zł. Wydaje mi się, że troszkę za dużo. :mrgreen:
jak ja byłem w amer-polu też trzeba było płacić za telewizor. Z tym że telewizor stał w pokoju, a po zapłaceniu przychodził pan i wkładał kabel antenowy który leżał luzem na podłodze do gniazdka w ścianie :)
dodawany był również pilot po zapłaceniu :)
ODPOWIEDZ