opinia o sanatorium dedal w polańczyku

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2011 14:01

opinia o sanatorium dedal w polańczyku

Post autor: a.kepara@wp.pl »

Jak jest w sanatorium Dedal w Polańczyku. Jeżeli ktoś może odpowiedzieć to bardzo dziękuję za informację.
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2011 16:17

Re: opinia o sanatorium dedal w polańczyku

Post autor: anulka63 »

a.[email].pl pisze:Jak jest w sanatorium Dedal w Polańczyku. Jeżeli ktoś może odpowiedzieć to bardzo dziękuję za informację.
Witaj:) Jadę do tego sanatorium 31 maja,więc po powrocie /a może w trakcie pobytu/będę mogła coś napisać jakąś opinię:)Pozdrawiam i życzę zdrówka:)
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

Będę bardzo wdzięczna za informacje.Życzę miłego pobytu
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!byłam w Dedalu 2,5 roku temu i bardzo fajnie wspominam ten pobyt.Warunki bytowe bardzo dobre,wyżywienie również,baza zabiegowa na miejscu minus brak basenu.Okolica piękna dużo wycieczek trzeba mieć ze sobą paszport wyjazd do Lwowa,Jeśli lubisz się bawić to codziennie są wieczorki taneczne /najlepsze/ja nigdzie poza Dedalem nie chodziłam nie było takiej potrzeby także jedź i wypoczywaj.Przyjemności
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

dziękuję za informacje
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Właśnie od kilku dni jestem w Dedalu i nie ma najmniejszych powodów do narzekań,pokój wieloosobowy/4 osoby/ z balkonem,telewizor,czajnik,naczynia,lodówka,telewizor z radiem,wystarczająca ilość miejsca w szafach.łazienka z kabiną prysznicową,powitalna kawa i herbata w dniu przyjazdu na głównym holu.Urodzinowi jubilaci dostają od dyrekcji życzenia przez radiowęzeł w czasie obiadu,tort i butelkę szampana:)wieczorek zapoznawczy z lampką szampana od firmy.Jest naprawdę SUPER:)Jedzenie urozmaicone i smaczne,obsługa OK,moc wycieczek więc każdemu będę polecać to sanatorium,a napewno nie będzie żałować:)Pozdrawiam i życzę tak pozytywnych wrażeń jakie ja mam:)
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo sie cieszę z odpowiedzi.Życzę miłego pobytu. Uspokoiłam sie ,że jest tak dobra opinia. Jeszcze tylko dojechać.Dziękuję za odpowiedź.Ania
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nie ma za co:)życzę również miłego pobytu w Polańczyku i wspaniałych wrażeń oraz efektywnej kuracji:)Pamiętaj o paszporcie jeśli zechcesz jechać na wycieczkę do Lwowa.Pozdrawiam.Anna
a.kepara@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz

W poprzednim sanatorium na wyposażeniu były ręczniki, czy tutaj też są? Lekka to rzecz ale zajmuje dużo miejsca w torbie. Paszport zabiorę ponieważ mam wielką ochotę jechać do Lwowa. Z Torunia to dosyć daleko ale z Polańczyka już tylko krok. Miłego dalszego pobytu też Anna
Awatar użytkownika
anulka63
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

a.[email].pl pisze:W poprzednim sanatorium na wyposażeniu były ręczniki, czy tutaj też są? Lekka to rzecz ale zajmuje dużo miejsca w torbie. Paszport zabiorę ponieważ mam wielką ochotę jechać do Lwowa. Z Torunia to dosyć daleko ale z Polańczyka już tylko krok. Miłego dalszego pobytu też Anna
Aniu ręczniki są -duży i mały,ale potrzebne są na zabiegi/kąpiele/,jest też podkład-małe prześcieradło na gimnastykę,masaże itp.Weź chociaż 1 duży swój ręcznik,bo napewno się przyda:)strój kąpielowy też się przyda choć nie ma tu basenu to się przyda Ci jak pojedziesz na wycieczkę na Węgry na baseny termalne:)Jeślijeszcze coś Cię interesuje to pisz ,chętnie udzielę informacji :)Pozdrawiam cieplutko :)
ODPOWIEDZ