Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja ostatnio pojechałam po 14 miesiącach neurologia
wniosek luty 2014 wyjazd kwiecień 2015
poprzednio wniosek listopad 2011 wyjazd marzec 2013 to było 16 miesięcy
Za każdym razem celowałam w maj wychodziło inaczej. Do trzech razy sztuka wybieram się do doktora i celuje w maj 2017r.
Ja też wybieram się do lekarza i celuję na maj ,ale poczekam chyba jeszcze do końca miesiąca.Złożę koniec stycznia początek lutego .Zobaczymy co z tego wyjdzie
Anka_K pisze:Danusiu jedziemy na tym samym wózku....dzisiaj minus 122, siostra też
To wózek dla trojaczków
Aniu czekasz na przydział w tym roku a my w przyszłym,chyba Czytam wpisy innych kuracjuszy,że na reumatologię wysyłają po 13 - 16 miesiącach ja pod koniec roku nie będę miała już urlopu