Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja do Goczałkowic od 3 lutego - 60 km od domku he he a z pewnością wolałabym Krynicę bo tam nie byłam a bardzo bym chciała - heh
Pozdrowienia noworoczne dla wszystkich
Dziękuję :) Dosiego Roku Drodzy Forumowicze
Po powrocie zdam relację jak było w Krynicy Mieliśmy ( jadę z mężem ) przyznany Ustroń Ta Krynica to ze zwrotów
Byłam w Krynicy prywatnie 12 lat temu Ciekawa jestem co się zmieniło
Na dzień dobry 25999 , wszystko według planu .....od marca zaczniemy dzwonić o zwroty , moze coś ciekawego się trafi przed wakacjami Pozdrawiam śląską kolejeczkę w Nowym Roku
smuga pisze:Na dzień dobry 25999 , wszystko według planu .....od marca zaczniemy dzwonić o zwroty , moze coś ciekawego się trafi przed wakacjami Pozdrawiam śląską kolejeczkę w Nowym Roku
smuga Poczekajmy na słoneczko i grzejemy telefon. Myślę,że po weryfikacji do marca wrócę do kolejki
Sugerowany przez NFZ wyjazd. mnie nie satysfakcjonuje.Czekamy na słońce i wiosnę.