Sanatorium zimą

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Sanatorium zimą

Post autor: ewa11 »

Myślę o wyjeździe do sanatorium ze zwrotów. Może ktoś mi podpowie gdzie warto jechać zimą( na nartach nie umiem jeździć :oops: )Myślałam o Kołobrzegu i Krynicy Zdrój,a Wy co na to? :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Sanatorium zimą

Post autor: malgorzatas »

Witaj Ewa :kwiat: myślę że to dobry wybór...Kołobrzeg jak najbardziej...Krynica też...ponoć Kudowa tez jest fajna w zimie...Polecam też Szczawnicę..i Świeradów...ale to raczej wiosna i jesień...pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ewa wszystko zależy od tego czego oczekujesz.Ja osobiście zimą lubię jeździć w góry mimo tego,że na nartach też już nie jeżdżę.Ale słyszałam,że zimowe turnusy w Kołobrzegu też są fajne.Krynica jest dobrym wyborem,ja mogę jeszcze dodać Polanicę i ogólnie Kotlinę Kłodzką.
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Dziękuję za odpowiedź, będę dzwonić o zwroty zobaczę czy coś będzie dla mnie ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pytaj o Kołobrzeg....tam się nie będziesz nudziła....a baza zabiegowa jest super....pozdrawiam Gosia
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ewo :kwiat: pytaj o zwroty na Kołobrzeg,jeśli lubisz tańczyć to będziesz w siódmym niebie :) plaża ,piękne molo i wszystko inne .....jest super
forumowicz

A co jest takiego pięknego zimą w Kołobrzegu? tańce? to aspekt zimowy? byłam zimą siarczystą mróz -20 - 15 i co mogłam robić? sztorm jak diabli uwziął się :!: :lol: nad morzem mało głowy nie urwało parę osób spacerowało ,pozostawało sanatorium tylko . :oops:
Nie polecam :shock:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko :kwiat: z pełnym szacunkiem dla Ciebie :serce: jadę tam w zimie co rok....nie biegam od lokalu do lokalu....ale uprawiam sport...pływam...lodowisko....kręgle....bo to lubię...I tak spędzam czas i nigdy się nie nudzę............
forumowicz

To ok byłam oceniam z mojego punktu widzenia ,odległość budynków wcale nie taka bliska (sanatoryjnych) ,po za tym wcześnie ciemno.molo jak molo ile można nim spacerować? Miasto jak miasto jak wiele innych .Grają do 22 w lokalach sanatoryjnych? zdąży się ktoś np przemieścić zimą do drugiego i jeszcze zatańczyć nie zapocony ;) nie zasypany śnieżycą jak ja np trafiłam? Ja wybieram przeciwieństwa mieszkam w mieście na nizinie ,zimą jeżdżę w góry .Może latem tak ale zima nie w Kołobrzegu. :)
A to by się tak bawić jak piszesz Małgosiu to koniecznie trzeba być w Kołobrzegu? :oops: hm jak ktoś chce to owszem :) :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No tak...byłaś w Arce....to juź na końcu Kołobrzegu...latem tak...ale zimą nie ....
Ja sobie sama czas organizuję.....nic z zegarkiem w ręku...robię to na co mam w danym dniu ochotę ;) :D
ODPOWIEDZ