Do sanatorium spóźniła się o jeden dzień.Dobrze,że kierowca ulitował się i zabrał mimo braku miejsc
o czym zdarzyło sie nam zapomnieć :-)
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: o czym zdarzyło sie nam zapomnieć :-)
Do sanatorium spóźniła się o jeden dzień.Dobrze,że kierowca ulitował się i zabrał mimo braku miejsc
Słoneczko piszesz i masz.Sloneczko pisze: (...) Ostatnio nie wzięłam farby do włosów i jak na złość nie było w sklepie w Iwoniczu Zdroju. Jednak moje ADHD spodobało się pani, młodej, sprzedającej i zamówiła po dwóch dniachŚwietna młoda kobietka w Drogerii. Jak ktoś będzie tam to niech jej powie, że ma pozdrowienia od babeczki, która zamówiła farbę do włosów taką, którą nikt nie zamawiał tam od kilku lat
-
adrem
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2014 09:30
- Oddział NFZ: Lubelski
Alice pisze:To i tak rekord w zapomnieniu pobiła moja przyjaciółka,taka akuratna we wszystkim,przygotowana,bilety na podróż nabyte.Mąż ją odwozi .......i ku wielkiemu zdziwieniu wszystkich okazało się,że ma a i owszem bilet....na wczoraj![]()
![]()
![]()
uśmiałem się do łez..
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Kiedy ja złożę wniosek do sanatorium
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Nie zabrałam szlafroka ale wiedziałam , stwierdziłam że za dużo miejsca zajmuje w walizce .
Dopiero póżniej do mnie dotarło , że będzie mi bardzo potrzebny zabiegi wodne .
Szlafrok załatwiłam sobie u sprzątającej z napisem sanatorum takie jak komercja ma .
Chodząc w szlafroku wszyscy myśleli że jestem na prywatnym wyjeżdzie a ja byłam z NFZ
Dobrze że nie zabrałam szlafroka śmieszne ale prawdziwe piszcie dalej pozdrawiam
-
forumowicz
-
forumowicz